V dalším rozšíření pro Hearthstone se vypravíme do Un'Goro

V dalším rozšíření pro Hearthstone se vypravíme do Un'Goro
  • Ve čtvrtek se nový obsah zpřístupní všem
  • Příběh nás zavede mezi dinosaury do Un'Goro Crater
  • Máte poslední šanci získat výhodný balíček nových karet

Nejnovější aktualizace karetní hry Hearthstone připravuje titul na přidání nového obsahu. Ten se ve hře objeví již tento čtvrtek, 6. dubna. Jak jsme si již zvykli, postupně se nám dostává známých postav, míst i událostí, akorát v humornější podobě. Tentokrát tak vyrazíte do populární oblasti Un'Goro Crater, ve které jste mohli narazit na dinosaury a další nebezpečné predátory. Zajímavé bylo i nebezpečné prostředí s dominantní horou uprostřed.

Samozřejmostí je nová série karet, na kterých se právě objevují dinosauři, nebezpečná flora, vybuchující sopky a podobně. Máte také poslední možnost si hru předplatit. Za 49,99 $ získáte 50 balíčků karet, což je bezpečně nejvýhodnější nabídka a rovněž nejrychlejší možnost, jak se k novému obsahu dostat. Po zpřístupnění rozšíření získáte možnost vyhrát novou Rogue hrdinku Maiev. Stačí vyhrát 10 standardních nebo casual her.

Nemáte tušení, co to Hearthstone je a jak se hraje? Připomeňte si naši recenzi, jen mějte na paměti, že se hra za tu dobu značně změnila.

Stáhnout Hearthstone: Heroes of Warcraft

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: facebook.com, toucharcade.com, toucharcade.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze