V Berlíně jsme si prohlédli nejnovější hodinky Fitbit Versa 4 a Sense 2

V Berlíně jsme si prohlédli nejnovější hodinky Fitbit Versa 4 a Sense 2
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Jistotou jsou kvalitní displeje a GPS
  • Oba modely se ještě během září objeví na pultech českých obchodů

Veletrh IFA 2022 je v plném proudu a mezi mnoha vystavovateli je také Fitbit, který samozřejmě prezentuje i své nejnovější produkty, mezi které se řadí duo chytrých hodinek Versa 4 a Sense 2. Obě novinky byly představeny teprve nedávno a prozatím se neprodávají. Prvně jsme si je tak mohli prohlédnout na vlastní oči a ocenit originální vzhled, kterého se Fitbit nadále drží. Versa 4 i Sense 2 tak sází na na pohled baculatější design a kvalitní zpracování.

Fitbit Versa 4

Hodinky jsou lehké a na zápěstí o nich po krátké chvíli vůbec nevíte. Příjemné je boční tlačítko, které usnadňuje ovládání. Potěšily nás i poměrně velké a kvalitní displeje, které jsou dobře čitelné. Standardně budou hodinky dodávány se silikonovými pásky, avšak jejich zpracování je příjemné na kůži a nemáme k nim výtek. Ve výbavě se budete moci opřít o měření aktivit a GPS.

Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2 se na českém trhu objeví ve druhé polovině září za 7 699 Kč, zatímco Fitbit Versa 4 dorazí ve stejnou dobu za 5 899 Kč. Součástí balení bude rovněž šestiměsíční předplatné Fitbit Premium (pro nové a vracející se zákazníky).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze