Uživatelé Google Map v Indii dostali nový motocyklový režim

1
Uživatelé Google Map v Indii dostali nový motocyklový režim
  • Nový režim navigace je stejný jako řada dalších, které v Google Mapách již jsou – například auto, pěšky či hromadnou dopravou
  • Kdy a zda vůbec se nového režimu dočkáme i v jiných zemích prozatím není známo

Google si přichystal pro uživatele své aplikace Mapy v Indii malý předvánoční dárek. Indie je jedním z největších motocyklových trhů na světě, což má jasný důvod. V přelidněných ulicích indických měst je motorka díky své velikosti a hbitosti mnohem praktičtější než auto. Dává tedy smysl, že právě v Indii se objevila nová funkce Google Map zvána „motorcycle mode“. Jinými slovy si mohou nyní tamní uživatelé vybrat, zda chtějí auto navigaci, navigaci hromadnou dopravou, pěšky či motocyklem.

V porovnání tras z přiložených obrázků si můžete všimnout, že i přes totožnou cestu s autem říká Google, že na motorce bude trasa o 4 minuty kratší. Aplikace tedy pravděpodobně bere v potaz, že s motocyklem se vejdete na místa, která musejí auta objíždět a především se lépe propletete zácpami. Prozatím bohužel není známo, kdy a zda vůbec se nového režimu dočkáme i v jiných zemích.

Stáhnout Google Mapy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Smithy
Kde josu ty časy kdy tu člověk našel opravdu věci k tématu a ne kraviny o mapách a podobně jak tu poslední dobou píšete.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze