Unikněte dovolené a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Unikněte dovolené a další skvělé hry zdarma
  • Dnes překonáme řadu rébusů a unikneme z místnosti
  • Čeká nás také bojování a budování národa
  • FreeBox pravidelně přináší čtveřici skvělých her zdarma

FreeBox #184 – skvělé hry zdarma

Can You Escape – Holidays

Dovedete uniknout z místnosti? Představte si, že jste z nějakého nepochopitelného důvodu uzamčeni ve vlastním bytě, na hotelovém pokoji nebo v muzeu a ven se dostanete jen v případě, že vyřešíte několik rébusů a miniher. Pokud nad tím ale nebudete příliš přemýšlet, můžete si užít spoustu zábavy. V romantickém pokoji budete věšet balónky a zapalovat svíčky, v muzeu zase za pomoci dalekohledu zjišťovat heslo na dveřích.

Stáhnout Can You Escape – Holidays

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Almost a Hero

Už delší dobu jsme zde neměli obdobu Cookie Clicker, což je veliká škoda. Podobné hry jsou výsostně primitivní, ale neuvěřitelně chytlavé. Přitom v nich akorát tlučete do displeje telefonu, sbíráte mince a ty zase proměňujete v lepší vybavení nebo nové postavy, které simulují automatické mlácení do displeje. Představte si, že u toho ničíte armády nepřátel a o zábavu máte postaráno.

Stáhnout Almost a Hero

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Age of 2048

Kopie hry Threes!, 2048, se sama dočkala řady kopií a některé z nich jsou ještě zajímavější. Třeba v této se snažíte spojováním jednotlivých polí stavět pokročilejší a pokročilejší budovy, až se snad jednou dostanete od dřevěných chýší k monumentálním kamenným stavbám. Jinak je princip samozřejmě stejný, ale uznejte sami. Stavět budovy je zajímavější než spojovat čísla.

Stáhnout Age of 2048

Google Play (zdarma)

22 Seconds

Za 22 sekund se dá stihnout hodně věcí. V tomto případě máte přesně tolik času, abyste se dostali co nejdál. Princip navíc vychází ze vzdušného hokeje, na který mám z dětství skvělé vzpomínky. V tomto případě odrážíte puk dopředu tím způsobem, aby se vyhnul překážkám a nevrátil se vám zpět. Ve výsledném hodnocení totiž hraje roli akorát dosažená vzdálenost.

Stáhnout 22 Seconds

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze