Unikají první informace o údajném OnePlus 3 mini

20

Chtěli byste co nejvýkonnější smartphone, ale zároveň vám nevyhovují velké rozměry? Možná právě na vás zacílí údajně chystaná novinka OnePlus 3 mini. Špičková výbava se skloubí s displejem o úhlopříčce 4,6 palce.

OnePlus

Ve známém benchmarku GFXBench se objevil doposud neznámý telefon, který spekulace přisuzují společnosti OnePlus. Pravděpodobně se má jednat o kompaktní verzi současné vlajkové lodi OnePlus 3. Neznámý model, který je v tuto chvíli nazvaný OnePlus 3 mini, by měl uspokojit ty nejnáročnější uživatele. Současně by na současné poměry mělo jít o kompaktní telefon. Úhlopříčka displeje se zastavila na 4,6 palcích, přičemž si uživatel užije jemnou podívanou díky Full HD rozlišení.

TIP! OnePlus 3 oficiálně: brutální výkon v elegantním těle

OnePlus 3 mini

Pod kapotou má tepat procesor Snapdragon 820 společně s grafickou akcelerací Adreno 530 a 6 GB operační paměti. Dostatek místa získáte i pro vaše soubory, interní paměť má nabídnout 64 GB. Prostředí zajistí Android 6.0.1 Marshmallow a nadstavba CyanogenMod. Známe také informace o fotoaparátech. Ten na zadní straně oslní 16 megapixely, čelní kamerka si vystačí s poloviční porci megapixelů. V tuto chvíli nejsou známé další informace.

Zdroje: gfxbench.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Grom51
Tak 4.6" bych uvítal, doufám, že tam nebudou tak shit komponenty, jako nepoužitelné mikrofony na OP3
Petr
Zřejmě vidím nástupce mé xperia z3 compact, když to Sony v této oblasti zabalilo.
Назар Галич
Назар Галич
No, jen ať to neposerou baterkou na 1650, jinak jestli nebude topit tak jdu do ní nebo Zuk Z2.
luky
zase je naděje. Hurá. Ale pro mě je zbytečné, aby do toho cpali SD 820 a 6GB RAM. Na co vůbec tolik RAM? "Kdyby se měla plně využívat, tak baterka nevydrží ani 30minut." Stačilo by mi bohatě 3/32 GB + karta, hlavně dobře vyladěný SW se slušnou baterkou a případně nějakou ochranou proti vodě a ochranou skla jako má Moto X Force. Ale dost snění.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze