Unikají kompletní specifikace tabletu Sony Xperia Z3 Compact

Berlínský veletrh IFA 2014 začíná už za týden a s tím jak se blíží, sílí také úniky informací o přístrojích, kterých bychom se měli dočkat. Jedním z nich je i tablet Sony Xperia Z3 Compact, jenž podle všeho nabídne špičkovou výbavu.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Už během včerejšího dne jsme vás informovali o tom, že se na Facebook profil společnosti Sony dostala fotografie neznámého tabletu a hodinek, dnes se webu AndroidOrigin podařilo exkluzivně získat specifikace onoho tabletu.

sonytabletsmartwatch-630x394

TIP: Twitch nakonec kupuje Amazon, ne Google: dá za něj 970 miliónů dolarů

Tablet podle informací webu AndroidOrigin přesně 8palcový displej s FullHD rozlišením (1 920 × 1 080 pixelů) a IPS technologií. Chybět by neměla dokonce ani oblíbené technologie Triluminos a X-Reality. Jako srdce přístroje pak poslouží čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 (typ MSM8974AC), o vyšším taktu, než nabízí tablet Xperia z2, kterému budou napomáhat 3 GB paměti RAM.

Mezi další výbavu patří 16GB úložiště dat, 8Mpx Exmor RS zadní kamera a baterie o kapacitě 4 500 až 5 000 mAh. Chybět nebudou ani moderní technologie LTE a NFC, GPS čip je pak samozřejmostí. Pro přenos dat na krátké vzdálenosti pak bude k dispozici i Bluetooth v nízkoenergetické verzi 4.0.

Zdroj: Android Origin