Unikají další fotografie údajných prototypů telefonů od Nokie

12

O návratu chytrých telefonů se značkou Nokia již asi nikdo nepochybuje. Zatím jsme však finální produkt neviděli a nadále je nutné si vystačit se spekulacemi, které příliš neodhalují. Tentokrát unikají údajné snímky prototypů.

Nokia E1 (D1C)
Nokia D1C (Nokia E1)

Zástupci společnosti HMD, kteří stojí za znovuzrozenou značkou Nokia na poli mobilních telefonů, již potvrdili, že se chystají smartphony s Androidem. Prozatím však žádný představen nebyl, očekává se to až na barcelonském veletrhu MWC 2017 koncem února. Poslední týdny a měsíce jsou však protkané různými úniky, na kterých údajně máme možnost spatřit prototypy budoucích Nokií. Nejinak je tomu i dnes. Již delší dobu se spekuluje o Nokii D1C. Dozvídáme se, že by se snad mělo ve výsledku jednat o model E1. Na uniklém snímku vidíme smartphone hranatějších tvarů a bílé barvy. Nicméně nebýt na něm viditelné logo Nokie, mohli bychom spekulovat o novém modelu od Sony.

TIP! Telefony Nokia pod společností HMD opět ožívají, novinky se blíží

Na dalších obrázcích je údajně jiný model. Dokazují to například odlišné tvary samotného zařízení či zřejmě čtečka otisků prstů pod displejem. Bohužel ani tentokrát neznáme nějaké ucelenější informace a zůstává otázkou, zda opravdu vidíme produkty od Nokie, kterých bychom se mohli v blízké budoucnosti dočkat.

Zdroje: androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Už to vidím, že to zas budú len ďalšie smartphony bez nápadu ako každý jeden dnes vyrobený.
Dano
Čo telefóny, to je iba jedna vec... Kto to tu bude predávať a servisovať , to sa už tiež vie?
goofyo1
goofyo1
Takže klasická Čína s logem Nokie. Zlatě design tehdejších Lumií.
Kuba
Kristova noho, nikdo ten telefon neviděl naživo a hned to tady odsuzujete.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze