Uniká tajné Redmi Note 12 Turbo. Čím by mohlo zaujmout?

Uniká tajné Redmi Note 12 Turbo. Čím by mohlo zaujmout?
Fotografie: Xiaomi
  • Setkat bychom se měli s procesorem Snapdragon 7 Gen 2
  • Nasazen má být velký AMOLED displej i rychlé nabíjení
  • Na globálních trzích bude telefon možná uveden pod značkou Poco

Řada Redmi Note 12 byla představena již v minulém roce a očekává se, že se během prvního čtvrtletí objeví i na vybraných globálních trzích, ale její sestava zřejmě ještě není zcela kompletní. Debayan Roy na Twitteru totiž informoval, že je v přípravě ještě model Redmi Note 12 Turbo. Za poutavým názvem má stát telefon disponující zbrusu novým procesorem Snapdragon 7 Gen 2. O výkon tak telefon rozhodně nebude mít nouzi, navíc vás dokáže zlákat i 6,7" AMOLED displejem se 120Hz obnovovací frekvencí.


O fotoaparátech je známé to, že mají být na zadní straně tři. Hlavní s 50 megapixely a sekundární ultraširokoúhlý s 8 megapixely. Poslední snímač prozatím není zcela znám, ale zřejmě půjde jen o makro objektiv. Potěšit by mohla baterie s kapacitou 5 500 mAh, což slibuje velmi dobrou výdrž. Na nabití navíc nebudete čekat příliš dlouho, má být podporováno 67W drátové dobíjení.

Další informace ohledně výbavy Redmi Note 12 Turbo v tuto chvíli nejsou známé. Předpokládá se, že představení a následný prodej proběhne nejprve na čínském trhu a není vyloučeno, že globální dostupnost se ponese ve znamení změny značky. Pakliže by se novinka dostala i do Evropy, může to být klidně i pod u nás známou značkou Poco.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze