Unboxing a první dojmy z herního ASUSu ROG Phone 3

Unboxing a první dojmy z herního ASUSu ROG Phone 3
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Telefon je dodáván ve velmi netradičním balení, ze kterého se mu ani nechce ven
  • V základním balení obdržíte skutečně bohaté příslušenství
  • ROG Phone 3 je jednoznačně velké a těžké zařízení

Na test nám dorazil zbrusu nový a herně zaměřený ASUS ROG Phone 3. Dokáže zaujmout ještě dříve, než spatříte samotný telefon. Čím? Prodejním balením, které je velmi netradičně řešené. Krabice je rozměrná a po vysunutí se dělí na dvě části. V první je samotný telefon, jehož vyjmutí vyžaduje trochu cviku. Nejlepší je na krabici lehce klepnout a telefon vám vyklouzne do (v ideálním případě) připravené dlaně. Na opačné straně je veškeré příslušenství. Jako první se o slovo hlásí externí větráček, který snadno připojíte k telefonu. V útrobách druhého dílu balení je nabíječka, USB kabel s USB-C koncovkami, sluchátka, krytky konektorů a nakonec i redukce na 3,5mm jack.

ASUS ROG Phone 3 – Unboxing a první dojmy

Ano, na těle ROG Phonu 3 již chybí 3,5mm jack, avšak až tak to nevadí. Jednak výrobce přibalil redukci a jack je pak na větráčku. Při náročném hraní tak lze snadno připojit i sluchátka. Na paměti je nutné také mít, že je telefon vybaven hned dvěma USB-C.

První seznámení s mobilem vás přesvědčí, že jde o opravdu velké a těžké zařízení. Hmotnost vysoce přesahuje 200 gramů, avšak vše má svůj důvod. Telefon má nejen výkonný hardware s pokročilým chlazením, ale také silnou baterii s kapacitou 6 000 mAh. Design se nemusí líbit každému, hráči ale budou nadšeni. Ostře řezané linie se podepsaly především na zadní straně. Někde je průhledná, jinde jsou zase zajímavě upravené přisvětlovací diody pro fotoaparáty. Ty jsou mimochodem tři a samotný modul nijak výrazně nevystupuje nad okolní povrch. Pastvou pro oči je téměř 6,6palcový AMOLED displej s až 144Hz obnovovací frekvencí. V displeji není žádný výřez ani průstřel. Nad a pod ním je tenký rámeček, kam se vešla nejen čelní kamerka, ale rovněž hlasité stereo reproduktory.

ASUS ROG Phone 3

ASUS ROG Phone 3 v redakci nadále testujeme a pokud vás o něm cokoliv zajímá, neváhejte a zeptejte se nás přímo v diskuzi pod tímto článkem.

ASUS ROG Phone 3 512 + 16 GB

Rozměry171 × 78 × 9,9 mm, 240 g
DisplejAMOLED, 6,59" (2 340 × 1 080 px)
Fotoaparát64 Mpx, video: 7 680 × 4 320 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 865+, 1×3,1 GHz + 3×2,42 GHz + 4×1,8 GHz
PaměťRAM: 16 GB, úložiště: 512 GBne
Akumulátor6 000 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze