Tvůrci Metrogramu a Instagraphu pracují na společné aplikaci

Na oficiálního klienta jedné z nejpopulárnějších aplikací na úpravu fotek Instagram uživatelé Windows Phone stále marně čekají. Slabou útěchou jim mohou být některé alternativní aplikace. Nyní tvůrci dvou z nich - Metrogramu a Instagraphu spojují své síly, aby vytvořili jednoho klienta pro Instagram.

Metrogram byla první aplikací pro Windows Phone 7, která umožnila prohlížení fotografií na Instagramu, třebaže neumožnila jejich nahrávání. To umožnil až placený Instagraph, který se objevil ve Windows Phone Store minulý týden. K tomu však používá ne příliš košer hack. Ve skutečnosti uživatelé s Windows Phone komunikují s cloudovou službu Azure, na které běží emulátor smartphonu s Androidem a ten pak komunikuje s Instagramem.

Tip: Instagraph pro WP je již dostupný, má však problémy s funkčností

Aplikace Metrogram a Instagraph

Alespoň z počátku budeme potřebovat stále ještě obě aplikace, ale ty budou provázané a jedna automaticky spustí druhou. Vývojáři nicméně slibují v některé z příštích aktualizací jejich sloučení do jedné. Jak bude tato aplikace vypadat, a bude využívat hack pro nahrávání fotografií, v tuto chvíli nevíme.

Stáhnout Metrogram

Stáhnout Instagraph

Zdroje: mynokiablog.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze