Top Apps: nejlepší To-Do aplikace

4

S novým rokem přichází předsevzetí a plány na budoucí měsíce. Dnes se proto podíváme na pár aplikací, které vám pomohou udržet si ve všem pořádek a přehled. Tyto aplikace nabízejí nejen vytváření to-do listů a úkolů, ale třeba i uchování poznámek či propracovanější formu připomenutí.

Top Apps: To-Do aplikace

Todoist

První aplikací je slavný Todoist. Prostředí využívá Material Designu a přináší intuitivní a velmi přehledné ovládání s velkým množstvím možností. Své seznamy a poznámky můžete rozdělit podle projektů a použít filtrování pro jejich zobrazení.

Todoist

Zároveň přidává kalendář, který vám dovolí vidět vaše úkoly na nadcházející týden či komplexnější denní agendu. Díky svému účtu můžete také sledovat, které úkoly jste nedávno splnili, abyste měli stále přehled o vašem pokroku k vámi zvolenému cíli. Pokud se rozhodnete platit předplatné za Premium verzi, získáte ještě rozšířenou historii, nové možnosti označení poznámek a podporu Android Wear či propojení s PC.

Stáhnout Todoist: To-Do List, Task List

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Google Keep

Pokračovat budeme standardem v oblasti poznámek, kterým Google Keep nepochybně je. I přes primární určení právě pro poznámky najdete v této aplikaci i propracované možnosti pro vytváření to-do listů a úkolů. Pěkný a propracovaný design připomínající nástěnku nemůže být u Googlu překvapením a velkou předností je rovněž synchronizace napříč všemi možnými systémy. To vše kompletně zadarmo.

Google Keep

Pro všechna nastavení využijete všudypřítomnou spodní lištu, přičemž odškrtávací listy se dají vytvořit velmi snadno. Po jejich vytvoření stačí jednotlivé úkoly odškrtávat a ty se vám následně přenesou na konec seznamu, takže máte neustále přehled o vašem postupu. Jednotlivé poznámky si můžete následně vizuálně upravovat, přidávat obrázky či si je připnout, abyste je později snadno našli.

Stáhnout Google Keep

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Wunderlist

Následující aplikace je vytvořena speciálně pro to-do listy. Známý Wunderlist je výborným pomocníkem, který se hodí zejména pokud na úkolech pracujete ve skupině. Snadno můžete přidávat spolupracovníky k úkolům, rozdělit větší úkol na menší části, nahrát k úkolu složky a můžete dokonce i snadno komunikovat se spolupracovníky připisováním poznámek přímo v aplikaci.

Wunderlist

U každého seznamu lze nastavit různá připomenutí, podúkoly a poznámky či složky. U takto přidaných prvků se objeví malá ikonka, díky které okamžitě vždy uvidíte v náhledu, zda proběhla nějaká změna a po rozkliknutí ji snadno najdete.

Aplikací nabízí také za předplatné premium verzi, která umožní nahrávání větších složek, přidělování úkolů ze seznamu konkrétním osobám nebo neomezené množství podúkolů. Aplikaci navíc vlastní Microsoftu, takže tu najdeme i výbornou integraci s jejich službami včetně Outlooku.

Stáhnout Wunderlist: To-Do List & Tasks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Any.do

Náš výběr završíme aplikací Any.do s nádherným a jednoduchým prostředím, ve kterém je radost pracovat. Máme tu opět bohaté možnosti úprav a také propojení s Google Kalendářem pomocí vašeho Google účtu. Jako bonus nabízí zajímavý automatizovaný přehled na každý den, který vás provede vašimi nadcházejícími úkoly, které jste si připravili a aplikace disponuje rovněž propracovanými možnostmi upozornění.

Any.do

Možnosti při tvorbě listů zahrnují přidávaní podúkolů, přemisťování úkolů mezi různými listy, přikládání souborů a snadné sdílení. Jednoduchým swipem vpravo se potom dostanete do historie již splněných listů pro snazší přehled. Můžete rovněž upgradovat na prémiové členství, které přidá na lokacích založená připomenutí, možnost upravovat barvy nebo přístup do denního přehledu.

Stáhnout Any.DO To Do | Seznam úkolů

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Lukáš
Google Keep, bez něj nedám ani ránu. dohromady s jeho widgetem tvoří velkou část mé paměti a všeho na co nemusím myslet. Patří mezi aplikace které instaluji na nový telefon jako první. Za tuhle aplikaci má u mě Google obrovské plus, přímo gigantické. Vše krásně funguje, ovládání taky super, synchronizace výborná..... používám ji mnohokrát za den a ještě dlouho budu. Pro mé účely lepší aplikace neexistuje. 6/5
Hexagon
Jednoznacne Keep,to prepojenie napriec zariadeniami ci uz PC,Android alebo Wear je paradne.
Holub
Určitě Wunderlist, jednoduché ovládání, sdílení a vynikající synchronizace přes VŠECHNY systémy.
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Používám Keep. Funguje skvěle, jsem mi vadí dvojí nastavení, vlevo a vpravo na okrajích spodní lišty, je to trochu matoucí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze