Top Apps: aplikace na podporu charit při hraní Pokémon GO

3

Když už jsme všichni vyrazili díky Pokémon GO ven hledat zatoulané Bullbasoury a Charmadery, tak proč bychom toho nemohli nějak využít. Velká část chytání pokémonů spočívá v chození a dlouhých procházkách. Právě onou prostou chůzí můžete při chytání pokémonů přispívat na dobrou věc pomocí některé z charitativních aplikací.

Top Apps: kilometry pro charity (při hře Pokémon GO)

Charity Miles

Naší první aplikací je poměrně známá Charity Miles, se kterou je přispívat opravdu hračka. Stačí pouze zapnout aplikaci, zvolit si charitu a klepnout na tlačítko Start.

Charity Miles

Aplikace začne jednoduše měřit vámi ušlou vzdálenost a vy už se o nic nemusíte starat a můžete dál vesele chytat pokémony. Cyklisté vydělají charitě 10 amerických centů na míli a chodci a běžci hned 25 centů. Přímo v aplikaci je také možné nastavit pravidelná upozornění, kdy už je čas vyrazit nebo si přečíst něco málo o některé z desítek charit.

Stáhnout Charity Miles

Google Play App Store

ResQwalk

Pokud s sebou však berete na procházky i vašeho čtyřnohého miláčka, mohli byste chtít přispět třeba právě na zvířátka. Přesně pro vás tu máme aplikaci ResQwalk, která pracuje na úplně stejném systému jako Charity Miles. Vyberete si jednu z obrovského množství charit pro zvířata, zmáčknete start a je hotovo.

ResQwalk

Jako bonus funguje tato aplikace prakticky jako sociální síť. Lze ji totiž propojit s Twitterem a sdílet tak vaše fotky nebo různé informace o vašich procházkách. Najít tu můžete i podrobnější statistiky vámi ušlapaných vzdáleností a i zde si lze nastavit připomenutí či dokonce i týdenní cíle, kterých chcete dosáhnout/nachodit nebo můžete jen brouzdat různými obrázky a tweety od ostatních uživatelů.

Stáhnout ResQwalk

Google Play App Store

Stand4

Mezi trenéry se však určitě najdou i tací, kteří rádi při svých toulkách rovnou i fotí. Ano, dokonce i touto aktivitou můžete pomoci. Aplikací pro to stvořenou je Stand4, která funguje v podstatě jako Instagram.

Stand4

Po otevření aplikace a založení profilu na vás čeká přehled sdílených fotek a obrázků od ostatních uživatelů, které můžete dále sdílet nebo klidně i napsat nějaký ten komentář. Podívat se můžete i na různé zajímavé články a nejaktivnější profily. Pravé kouzlo však nastane, až když kliknete na ikonku pro vytvoření vlastního příspěvku.

Objeví se vám totiž 4 možnosti. Buď uděláte fotku, natočíte video, něco nakreslíte nebo jednoduše jen nasdílíte vaší současnou polohu. Následně si můžete například fotku upravit pomocí různých filtrů, malováním či textem. Až budete s výsledkem spokojeni, tak už jen stačí dát příspěvku jméno a hlavně vyberete, na jakou charitu touto fotkou přispíváte. Přidat však můžete i nějaký kratší popisek nebo zaškrtnout automatické sdílení na Facebooku, Twitteru a Instagramu.

Stáhnout Stand4

Google Play

Diskuze ke článku
Standa
Já nevím,všude potkávám jenom samý Dementshany.
Ondřej Bakan
Ondřej Bakan
Za zmínku by určitě stála i aplikace EPP - Pomáhej pohybem, kde se nacházejí české projekty. ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze