TOP 5 funkcí Honoru Magic4 Pro, které oceníte v každodenním životě

1
TOP 5 funkcí Honoru Magic4 Pro, které oceníte v každodenním životě
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Návykové je 3D biometrické rozpoznávání obličeje, které lze kombinovat s prstem
  • Špičkový je také výkon procesoru či rychlost nabíjení

Aktuální vlajkový model značky Honor s označením Magic4 Pro přináší rychlé nabíjení, skvělé fotoaparáty i výkon. Kterých pět funkcí jsme si nejvíc oblíbili na základě dlouhodobého používání?

Spolehlivé biometrické rozpoznávání

Vlajkový Magic4 Pro je na našem trhu vůbec prvním smartphonem tohoto výrobce osazeným ultrazvukovou čtečkou otisků prstů od Qualcommu. Díky tomu se mohou uživatelé těšit na extrémně spolehlivé rozpoznávání otisků ve všech situacích. Čtečka funguje příkladně i v situacích, kdy nemáte dokonale suché prsty, například chvíli po umývání rukou. Také je ale velmi rychlá, tudíž stačí letmý dotyk a telefon je odemknutý.

Dalším způsobem biometrické autentizace je rozpoznání obličeje uživatele. Na rozdíl od naprosté většiny smartphonů s Androidem využívá Magic4 Pro 3D skenování obličeje, které je velmi spolehlivé, nestane se tak, že by váš smartphone někdo odemkl s pomocí vytisknuté fotografie. Rozpoznávání obličeje je navíc velmi pohotové a problém mu nedělají ani zhoršené světelné podmínky.

100W nabíjení

Jakmile si zvyknete na podporu rychlého nabíjení, bude se vám zdát běžné nabíjení nižším výkonem úmorně dlouhé. S Honorem Magic4 Pro tak není potřeba myslet na to, abyste dali smartphone na nabíječku v noci před spaním. Stačí třeba i jen 15 minut nabíjení ráno během snídaně a do práce budete odjíždět s dostatkem energie na několik dalších hodin používání.

Honor Magic4 Pro
Honor Magic4 Pro podporuje rovněž 100W bezdrátové nabíjení

Výkon na roky dopředu

Novinka je osazena nejnovějším čipsetem Snapdragon 8 Gen1, který je zárukou dostatku výkonu na léta dopředu. Není tak problém si zahrát ty nejnáročnější mobilní hry současnosti, natáčet video ve vysokém rozlišení nebo se spolehnout na 5G. Velmi dobře je vyřešeno také chlazení tohoto výkonného čipsetu.

LTPO displej s vysokým jasem

Milovníci velkých obrazovek ocení 6,81" zobrazovací 120Hz OLED panel typu LTPO, což znamená, že zvládne adaptivně měnit obnovovací frekvenci a snížit spotřebu jedné z energeticky nejnáročnějších komponent smartphonu. Displej nabídne rovněž velmi vysoký jas (až 1000 nitů), což značí bezproblémovou čitelnost i na přímém slunci.

Univerzální fotovýbava

Jednou z nejlepších vlastností Honoru Magic4 Pro je bezpochyby fotovýbava, která čítá dvojici 50Mpx senzorů a 64Mpx teleobjektiv. Všechny zmíněné fotoaparáty navíc disponují automatickým ostřením, což znamená, že lze s ultraširokoúhlým objektivem fotit také makro snímky. Vysokou kvalitu nabídne i 12Mpx selfie kamerka s širokým rozsahem záběru 100 stupňů, s níž lze pořídit i velmi dobře vypadající portrétní snímky.

Honor Magic4 Pro

Rozměry163,6 × 74,7 × 9,2 mm, 215 g
DisplejAMOLED, 6,81" (2 848 × 1 312 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen1,
PaměťRAM: 8 GB, úložiště: 256 GB
Akumulátor4 600 mAh
Diskuze ke článku
Ondřej Bukáček
Ondřej Bukáček
Pořád Honor magic4 pro. Kolik vám platěj? Proč to nemá optickou stabilizaci? Proč to tolik topí? Už s tím neotravujte.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze