T-Mobile Internet v mobilu na 24 hodin za 24 Kč

3

Pro příležitostné připojení na internet nyní nabízí T-Mobile speciální balíček Internet v mobilu na 24 hodin. Ten nabízí neomezené datové přenosy po dobu 24 hodiny od aktivace a zaplatíte za něj rovných 24 Kč.

Pokud tuto nabídku srovnáme s konkurenčním Vodafonem, tak ten nabízí Internet v mobilu na den za cenu 17 Kč, ale s FUP limitem 5 MB (T-Mobile má 10 MB). Pokud tedy budete chtít využít toto připojení například k počítači při použití vašeho mobilního telefonu jako modemu, užijete si nanejvýš 15 minut nenáročného surfování, či spíše méně.

Maximální objem přenesených dat při aktivaci tohoto balíčku je v rámci 24 hodin 10 MB, což vyhovuje stále rostoucím požadavkům různých aplikací na velikost datových přenosů. Při dosažení této hranice bude zákazník informován esemeskou a rychlost surfování může být snížena, klienti se tedy nemusí obávat doúčtování jakéhokoli následného poplatku při překročení FUP.

T-Mobile - budova

Nový balíček je k dipozici jak Twistovým uživatelům, tak paušálním zákazníkům, kteří nemají aktivní jiný datový balíček. Více informací o nabídkách T-Mobile ZDE.

Diskuze ke článku
mirda
Chyba chlapče,je tu limit 10MB na den, žádný neomezeně!!!! Nauč se číst
Martin Pultzner
Dobrý den,
máte pravdu, FUP zde je. Vycházeli jsme z informací na stránkách operátora, kde FUP není u tohoto tarifu zmíněno. Článek jsme opravili a děkujeme za upozornění, které byste ale příště mohl učinit civilizovanější formou...

Vojta Dalekorej
Omlouvám se, skutečně je tam FUP 10 MB, mylné informace se v článku vyskytly nedorozuměním. Jak řekl Martin, na stránkách T-Mobile v tabulce uvedeno není a tisková mluvčí T-Mobile jasně hovořila o neomezeném brouzdání na internetu.
Každopádně děkuji za upozornění a ještě jednou se omlouvám.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze