Tisíce lidí našly pod stromečkem telefon s podporou LTE

5

Mobilní telefon patří k nejčastějším vánočním přáním, což pravidelně potvrzují i statistiky nově přihlášených telefonů v síti O2. Ani letošní rok nebyl výjimkou a operátor registruje téměř čtvrt miliónů nových chytrých telefonů ve své síti.

O2

V průběhu letošního prosince se do mobilní datové sítě O2 nově přihlásilo přes 230 tisíc chytrých telefonů. Většinu příček v první desítce obsadily telefony s podporou rychlého internetu 4G LTE. Mezi těmi vedl Samsung Galaxy Core Prime VE, následovaly telefony Lenovo A6000, Apple iPhone 6s, Huawei P8 Lite a Samsung Galaxy J5.

TIP! Vánoce u O2: 15 miliónů hovorů, velký nárůst dat i rekord v MMS

Zákazníci pod stromečkem nejčastěji našli tyto telefony

Pokud nad koupí nového telefonu ještě uvažujete, láká O2 na možnost slevy až 3 000 Kč. Peněžní bonu se pohybuje od 1 000 Kč do 3 000 Kč (v závislosti na výši tarifu) a podmínkou je nejen koupě telefonu s LTE, ale také pořízení nového tarifu, případně volby vyššího tarifu než doposud máte. Dalším povánočním dárkem od O2 je sleva 20 % na veškeré příslušenství k mobilním telefonům.

Zdroje: o2.cz

Diskuze ke článku
rebel
LTE u virtuálního operátora tescomobile,který patří pod kyslík je mě k h..nu.
Szantus
A tisíce lidí se dnes na mnoha místech v republice snažili vyměnit SIM za nový model s podporou LTE... A setkali se s "ochotou" prodavačů :-)
Standa
Jen vůl se v dnešní době ještě někomu upíše na dva roky. Výhody nulový. To si radši koupím telefon za plnou cenu a mám klid. A když nemám na lepší, tak si hold pořídím něco levného a počkám. Jinak to že nemá někdo LTE u operátora Tesco je k smíchu. Když ho potřebujete tak jdete pryč. Je plno virtuálů který LTE mají a jsou levnější než nějaký Tesco. To je stejný jako když někdo tvrdí že volá levněji s Blesk mobilem. Výsměch
Pesedm
A naopak hodně lidí dávalo jinou SIM. To pokrytí O2 je zatím úsměvné :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze