Thomas Was Alone a dalších 12 her za volitelnou cenu

Přispějte na charitu, podpořte vývojáře a získejte u toho až 13 her pro Android za cenu, kterou sami uznáte za vhodnou. Jejich celková hodnota je až 127 dolarů. Vy je můžete mít všechny za mnohem symboličtější částku. A najdete mezi nimi takové klenoty, jako je Thomas Was Alone nebo Bridge Constructor.

Už jen šest dní si můžete pořídit balík her pro Android a PC na serveru Humble Bundle za cenu, kterou si sami určíte. To může být klidně jeden dolar. Hry jsou rozděleny do několika úrovní. Pokud zaplatíte méně jak 6,37 dolarů (nebo tu částku, která bude zrovna průměrná), tak dostanete tituly Thomas Was Alone, Bridge Constructor Playgroud, Cubemen nebo Cubemen 2. Pokud průměrnou částku překročíte, tak se k tomu přidá dalších sedm her: Small World 2, série Blackwell, Quest of Dungeons, Don't Move nebo SpaceChem. Pokud zaplatíte více než 11 dolarů, tak můžete počítat i s tituly Surgeon Simulator a Anomaly Defenders.

Humble Bundle 11

Koupí zároveň podporujete charitu. Zakoupené hry si můžete aktivovat na svém telefonu s Androidem nebo přes Steam na PC. Ke hrám navíc získáte i jejich soundtrack. A věřte, že třeba ten k Thomas Was Alone rozhodně stojí za to. Stejně jako hra. Ostatně si můžete připomenout naši recenzi.

Thomas Was Alone – videorecenze

Zdroje: humblebundle.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze