Testujeme sluchátka Sony WH-CH520 a Sony WH-CH720N. Podívejte se, jak jim to sluší

2
Testujeme sluchátka Sony WH-CH520 a Sony WH-CH720N. Podívejte se, jak jim to sluší
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Sluchátka mají úctyhodnou výdrž, na plné nabití konkrétně u modelu WH-CH520N až 50 hodin poslechu
  • Nechybí jim funkce rychlého nabíjení ani možnost propojení s více zařízeními najednou

Společnost Sony dnes odhalila dvojici nových bezdrátových sluchátek s označením WH-CH720N a WH-C520N. Oba modely přitom cílí na uživatele, jež vyžadují dlouhou výdrž na nabití, podporu prostorového zvuku 360 Reality Audio či schopnost propojení s několika zařízeními (tj. Multi Point). Zajímavostí sluchátek je pak kromě povedeného vzhledu rovněž rychlé nabíjení, kdy lze konkrétně u modelu WH-C520N za pouhé 3 minuty nabíjení získat energii na 1,5 hodiny přehrávání hudby a v případě druhého zmíněného modelu pak za 3 minuty dobít baterii na dostačující úroveň k hodinovému poslechu.

Pokud preferujete i možnost drátového připojení, je ideální sáhnout po WH-CH720N, které mají rovněž 3,5mm jack (a v balení přiložený 3,5mm propojovací jack). Tato sluchátka disponují rovněž vylepšeným potlačením hluku, na druhou stranu slibují na plné nabití maximálně 35 hodin poslechu, zatímco Sony WH-CH520N až úctyhodných 50 hodin. S hmotností pouhých 192 gramů jsou WH-CH720N nejlehčími bezdrátovými sluchátky přes hlavu s potlačením šumu od Sony.

Sony WH-CH520

Ceny a dostupnost

Model WH-CH720N bude v prodeji v černé, modré a bílé barvě a bude k dostání od března 2023 za doporučenou cenu 2 999 Kč. Model WH-CH520 bude v prodeji v černé, modré, bílé a béžové barvě. Bude k dostání rovněž od března 2023 a zájemce vyjde na 1 499 Kč.

Diskuze ke článku
Johan Nohaj
Johan Nohaj
Ano,recenzie na tieto sluchatka su na spickovej urovni, vela znalcov odbornikov im dava najvyssie ohodnotenie
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Jen testuje. Těším se. Sám sluchátka od Sony mám, i když nižší řadu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze