Tesco Mobile vrací zpět SIM kartu s dvojnásobným kreditem při dobíjení

4
Tesco Mobile vrací zpět SIM kartu s dvojnásobným kreditem při dobíjení
Fotografie: Tesco Mobile
  • Při dobití získá zákazník dvakrát tolik kreditu, než za kolik si reálně dobije
  • Limitovaná nabídka speciální SIM karty je k dispozici do konce letošního roku

Jeden z našich největších virtuálních operátorů, Tesco Mobile, navrátil do prodeje oblíbenou SIM kartu s 2× více kreditu. „Při dobití kreditu se zákazníkovi vždy jeho nabitá částka zdvojnásobí. Pokud tedy pořídí kredit v hodnotě 200 korun, získá dalších 200 korun bonusového kreditu zdarma. Bonusový kredit se spotřebovává jako první a platí po dobu následujících 30 dnů,“ vysvětluje Lada Franková, marketingová manažerka Tesco Mobile.

SIM karta vás vyjde na 99 Kč a již na ní najdete počáteční kredit 150 Kč. Spuštění služby 2× více kreditu při dobíjení se spustí skrze Clubcard a formou SMS nebo mobilní aplikaci Tesco Mobile. Získaný kredit je poté rozdělen na dvě části. Standardní kredit má platnost 180 dní a jeho platnost se prodlužuje každým dalším včasným dobitím kreditu (před uplynutím jeho platnosti) a lze jej využít na cokoliv. Bonusový kredit platí 30 dní od dobití a lze použít na volání, SMS, MMS a dokoupení dat k balíčkům Neomezeně, jeho platnost se však dobitím neprodlužuje.

Základní cena volání do všech sítí je 2,5 Kč za minutu, SMS za 1,5 Kč, při připojení na data získáte 100 MB za 29 Kč na 24 hodin. Ceny lze však využitím služby 2× více kreditu samozřejmě snížit. Speciální SIM kartu můžete zakoupit v kterémkoli obchodě Tesco, případě přímo na webových stránkách operátora.

Diskuze ke článku
Kuba Venclovský
Kuba Venclovský
Znovu důrazně varuji před tímto "šmejdským" operátorem, aby jim ostatní potenciální zákazníci neskočili na lep jako já. Vice můj příběh pár týdnů starý:

Díky virtuálům se tu trošku hnuly ledy, alespoň s cenami volání. Nicméně vzniklo i místo pro šmejdy s reklamštinou, jako je Tesco Mobile. Před dvěma týdny jsem si koupil u nich sim kartu, 300 korun s tím, že je na ní 500 kredit. Fajn nabídka říkal jsem si. Ovšem po aktivaci se na ní sám aktivoval balíček 7,5 GB dat za 500 korun. Vyčůraně mají na kartě "kredit" 520, aby se prvním zavoláním mohla karta aktivovat, ale výše kreditu se nesnížila pod 500 a oněch 500 se mohlo strhnout za něco, co zákazník vůbec nechtěl. Řešeno s podporou, která se akorát nezmohla na nic jiného, než že aktivací karty souhlasím s podmínkami. Poté chat zablokovala.. Nikdy víc. Navíc je sranda nabídku porovnat třeba s Mobil cz, i oslavencem Blesk Mobil. Těmto oprátorům přeju mnoho spokojených zákazníků, narozdíl od Tesca, kteří jsou si rovni se šmejdy

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze