Tesco Mobile představuje tarify Simple. 2 GB dat a neomezené volání na zkoušku za 1 Kč

4
Tesco Mobile představuje tarify Simple. 2 GB dat a neomezené volání na zkoušku za 1 Kč
Fotografie: Tesco Mobile
  • Předplacenku s 10 GB dat měsíčně lze pořídit za 399 Kč
  • Neomezené volání a SMS + 2 GB dat bude Tesco Mobile standardně nabízet za 399 Kč měsíčně

Změna zákaznického chování se zásadním způsobem projevila i v oblasti telekomunikací. Ubylo volání a posílání běžných SMS zpráv, naopak vzrostl zájem o velké datové balíčky, zákazníci také stále ve větší míře preferují platbu přímo z platební karty. Na proměnu zákaznických preferencí nyní zareagoval jeden z největších virtuálních operátorů – Tesco Mobile. V Česku je přitom aktuálně cca 14 milionů aktivních SIM karet, z toho připadá na virtuální operátory 8 % (cca 1,2 milionu zákazníků).

Pro zákazníky jsou nyní jasnou první volbou velké datové balíčky. Pozorujeme pokles v množství odesílání SMS zpráv. Zákazníci stále více nahrazují klasické volání a hlavně SMS zprávy službami pro okamžité zasílání zpráv (instant messaging). U velkých operátorů dochází k migraci z předplacenek na paušály a vytvářeni rodinných nabídek,“ vysvětluje Jan Semotán, generální ředitel Tesco Mobile pro ČR a SR.

Na změnu zákaznického chování reagoval i virtuální operátor Tesco Mobile. U nejčastěji využívaných balíčků navýšil objem až na trojnásobek, a to i stávajícím i novým zákazníkům. „Velký zájem zákazníků byl o naši novinku DIGI, která umožňuje hrazení balíčku přímo z platební karty. V naší aplikaci jsme spustili funkci MOJE RODINA, která umožňuje propojení vice účtů a až 4 čísla si mezi sebou volají zdarma. Poslední novinkou je pak revoluční tarif Simple, který v sobě propojuje výhody předplacenek s paušály,“ říká Jan Semotán.

Jak napovídá název samotného tarifu (Simple), je to opravdu jednoduché. Zákazník si zakoupí SIM kartu, následně si stáhne aplikaci, ve které zadá platební kartu, a pak už si jen vybere nejvhodnější tarif. Cena se strhává z platební karty při aktivaci tarifu. Platnost je 30 dní, pak se automaticky obnoví (pokud není deaktivován). Zákazník si může zvolit jednu za čtyř možností, jak můžete vidět v tabulce níže:

Název tarifu Volání SMS Data Cena
Simple 2 GB neomezeně neomezeně 2 GB 399 Kč
Simple 3 GB neomezeně neomezeně 3 GB 499 Kč
Simple 6 GB neomezeně neomezeně 6 GB 599 Kč
Simple Data minuta za 2,5 Kč SMS za 1,5 Kč 10 GB 399 Kč

* Tarif Simple 2 GB se nyní nabízí na zkoušku za 1 Kč (akce platí do konce 2021).

SIM kartu lze aktuálně objednat z oficiálního webu, aktuálně v akci za 49 Kč, přičemž běžná cena bude 99 Kč.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 16. 11. 2021 21:26
400kc za 10GB?
Kaktus ma 16GB (neomezene na soc. site a nevycerpany data se prevadi) + 100 minut a 100 sms... za stejny prachy.
A porad jde koupit predplacenka s 6GB (stejny vyhody jako ten predchozi) a kdyz si clovek pohlida dobijeni tak to ma za kilo.
Josef Krcmarik
Josef Krcmarik
Přesně. Celá rodina využíváme jen KAKTUS. Data které neminu se mi pomalu zbíraji. Uz mam pres 90 GB. Mám 6GB a nestíhám je minout. Jedině kaktus!
Jedou na síti T-mobile
Keato Xeato
Keato Xeato
Já to kúpil v Tesku za 1 ČK s Tesko kartú. Mám mňesíc voláňí a dat a SMS zadarmo. Dál už to používat nebudu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze