Telefon se špičkovými sluchátky zdarma. Sony Xperia 1 III je v předprodeji

Telefon se špičkovými sluchátky zdarma. Sony Xperia 1 III je v předprodeji
Fotografie: Mobil Pohotovost

Sony Xperia 1 III konečně míří na český trh. Nejnovější vlajkovou loď od Sony si můžete od dnešního dne předobjednat u Mobil Pohotovosti. Jako dárek k ní dostanete špičková sluchátka Sony v hodnotě více než 7 tisíc korun.

Sony Xperia 1 III je šitá na míru všem, co se zabývají tvorbou videoobsahu a focením. Základem je špičková výbava v čele se Snapdragonem 888 a 12 GB RAM. Tím nejzajímavějším na novince je ale bezesporu displej a fotoaparát. Xperia 1 III je totiž první smartphone na světě se 4K HDR OLED displejem se 120 Hz obnovovací frekvencí. Displej je navíc kalibrován do stejného barevného prostoru jako profesionální monitory Sony pro filmaře v Hollywoodu.

Sony Xperia 1

A profesionální je také fotoaparát. Čtyři zadní objektivy si opět vypůjčili technologii fotoaparátů Sony Alpha a optiku má na svědomí renomovaná německá společnost Zeiss. Vyjma hlavního 12Mpx fotoaparátu a 12Mpx širokoúhlého objektivu najdeme na zadní straně světově první 12Mpx periskopický teleobjektiv ve smartphonu s variabilním 3x a 4x zoomem.

Právě špičkový fotoaparát spolu s celou řadou dalších pokročilých funkcí se zasloužil o to, že Sony Xperia 1 III získal od asociace TIPA ocenění pro nejlepší fotografický smartphone roku 2021. Pokud tedy chcete vlastnit pravděpodobně nejlepší fotomobil současnosti, můžete si Xperia 1 III už nyní předobjednat za 33 990 Kč. V rámci časově omezených předobjednávek dostanete k telefonu zdarma bezdrátová sluchátka Sony WH-1000XM3 se špičkovým potlačením okolního hluku.