TCL NXTPAPER 10s je tablet, který budou vaše oči milovat

TCL NXTPAPER 10s je tablet, který budou vaše oči milovat
Fotografie: TCL
  • Displej redukuje škodlivé modré světlo až o 50 %
  • Potěší baterie s kapacitou 8 000 mAh či podpora nového stylusu T Pen
  • Na evropské trhy se má tablet dostat koncem ledna 2022

TCL představilo nový tablet s nezvyklým označením NXTPAPER 10s, který je určen pro studijní účely, pracovní nasazení a dlouhodobé sledování dění na displeji. Za tímto účelem je tablet speciálně zaměřen na ochranu vašich očí. Systém ochrany očí před škodlivým modrým světlem je dle výrobce připraven na úrovni hardwaru a softwaru.

TCL NXTPAPER 10s

Samotný 10" displej vzhledem připomíná běžný papír, přičemž využívá 10 vrstev ochrany pro zachování přirozených barev. Displej má certifikaci TÜV a snižuje modré světlo procházející obrazovkou o více než 50 %. Těšit se můžete také na skvělou viditelnost z ostrých úhlů díky antireflexní úpravě displeje. Nasazen je jinak IPS panel s rozlišením 1 920 × 1 200 pixelů. Displej podporuje také práci s novým a citlivým stylusem T Pen.

TCL NXTPAPER 10s

O výkon se stará procesor MediaTek MT8768E se 4GB RAM. Interní 64GB paměť je rozšiřitelná paměťovou kartou o velikosti až 256 GB. V útrobách zařízení je připravena baterie s kapacitou 8 000 mAh. Na zádech je 8megapixelový fotoaparát, na čelní straně pak kamerka se 2 megapixely. Výrobce rovněž připravil doplňkové příslušenství v podobě klávesnice a speciálního stojánku pro snadné vytváření textu.

TCL NXTPAPER 10s

TCL NXTPAPER 10s se na evropských trzích objeví koncem ledna 2022 za 249 eur, tedy v přepočtu za cenu lehce nad 6 tisíci Kč.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze