Motorola Moto G bude mít Snapdragon 888. Podívejte se, jak by mohla vypadat

aktualizováno
1
Motorola Moto G bude mít Snapdragon 888. Podívejte se, jak by mohla vypadat
Fotografie: Xiaomi
  • Výkonný procesor od Qualcommu se zkraje roku 2021 objeví v Motorole Moto G
  • Doposud se špičkové procesory nacházely v řadách Moto X nebo Edge

Aktualizováno 4. 12. 2020

Po krátké době se můžeme podívat, jak bude výkonná Motorola Moto G se Snapdragonem 888 vypadat. Server voice.com přinesl obrázek, na kterém je zařízení s kódovým označením Nio. Procesor má být spojen s 8GB RAM a 256GB úložištěm. Samozřejmostí bude Android 11 a dojde i na baterii s kapacitou 5 000 mAh.

Původní informace ze 3. 12. 2020

V tomto týdnu Qualcomm slavnostně představil zbrusu nový procesor, který bude patřit mezi ty nejvýkonnější v roce 2021. Překvapivě se nejmenuje Snapdragon 875, ale Snapdragon 888. Záhy oznámili práci na zařízení s tímto procesorem výrobci jako Realme a také Xiaomi, které by dokonce mělo být úplně první, které představí telefon s novým Snapdragonem.

Pozadu nezůstane ani Motorola, o čemž informuje Qualcomm na oficiálních stránkách. Doposud platilo, že top modely s logem Motorola byly umístěny do řad Moto X, respektive do řady Edge loni. Tomu je však, zdá se, konec. Snapdragon 888 s podporou mobilních sítí 5G by se totiž měl objevit v řadě Moto G, která byla vždy synonymem pro telefony střední třídy. Je možné, že Motorola oblíbenou řadu rozšíří, a dosáhne i tak do segmentu špičkových přístrojů. Podrobnosti však prozrazeny nebyly, je tak otázkou, kdy se špičkově vybavené Motoroly Moto G dočkáme.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Podle úniku má mít ale Snapdragon 865 nikoliv 888. gsmarena/heres_a_picture_of_the_upcoming_moto_g_powered_by_the_snapdragon_865-news-46580.php

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze