Tajný Samsung Galaxy S Advance: levnější, než Galaxy S II

Samsung podle všeho chystá představení nového telefonu s Androidem řady Galaxy S, který bude svou výbavou pasovat přesně doprostřed mezi původní model Galaxy S a novější Galaxy S II.

Samsung chrlí nové Androidy jako na běžícím páse a dalším přírůstkem má být model Galaxy S Advanced GT-I9070, o kterém nyní unikly první neoficiální informace z důvěryhodného serveru Sammyhub.com. Samsung se snaží vyplnit každé místo na trhu a tento model by měl stát přesně uprostřed mezi modely Galaxy S a Galaxy S II. Svou výbavou se navíc podobá nedávno představenému a u nás oficiálně neprodávanému modelu Galaxy R, který má však oproti Galaxy S Advanced zejména větší úhlopříčku displeje. Záhadou je také použité označení této tajné novinky. Vymyká se totiž nedávno oznámenému systému označování nových modelů, kterých má ale Samsung tolik, že mu zřejmě představené názvy nestačí.

TIP: přečtěte si recenzi Samsungu Galaxy S II

Samsung Galaxy S Advanced - první neoficiální fotografie

4 palce a dvě jádra

Prozatím tajný model Galaxy S Advanced nabídne údajně 4 palcový displej Super AMOLED s rozlišením 800 x 480 pixelů. Na zadní straně s novým designem nalezneme 5 Mpx fotoaparát s LED diodou a schopností natáčet 720p video. Pod zadním krytem je uložena 1500 mAh baterie, která bude živit dvoujádrový procesor s taktem 1 GHz a Android 2.3.6. Jedná se však prozatím o neoficiální informace a je tak nutné je brát s rezervou. Pokud však Samsung opravdu tento model chystá, můžeme se na jeho oficiální představení těšit již 26. února na MWC v Barceloně.

Zdroje: sammyhub.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze