Tajné: Samsung chystá WP telefon v designu Galaxy S III

7

Údajně připravovaná novinka s kódovým označením SGH-I667 Mandel má velmi podobný design právě představenému Galaxy S III. Soudit tak můžeme pouze z fotky zadního i předního krytu. Funkční výbava zatím nenasvědčuje tomu, že by Mandel měl nést podobnou funkční výbavu jako Galaxy S III.

Podle zveřejněného obrázku si můžete všimnout, že zadní kryt je lesklý, bílé barvy. Rozložení fotoaparátu a přisvětlovací diody je skoro na chlup stejné, jako je tomu u Galaxy S III. Na dalším snímku je zařízení připojeno k programu Zune. V daném obrázku můžeme vyčíst stav dostupné interní paměti, která je pouhých 5,61 GB. Na přední straně je patrné logo operátora AT&T. Z více zdrojů víme, že toto není jediné zařízení, které Samsung připravuje. Připravuje totiž i špičkové zařízení, které ponese nejnovější verzi systému Windows Phone 8 a funkční výbavou bude konkurovat Galaxy S III.

Samsung Galaxy S III - oficiální fotografie

TIP: Samsung Galaxy S III: inteligence původem z přírody

Ohledně novinky Mandel není známo, kdy vstoupí do prodeje ani přibližná prodejní cena. Možná je i varianta, kdy Samsung nakonec upustí od sériové výroby a zůstane tak pouze u prototypů, návrhů a předprodukčních vzorků. Přáli byste si, aby novinka došla svého oficiálního představení a zavítala třeba i na český trh?

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
Karel
Super ! Konečně taky něco bez Androida.
Mirec
Drzim Samsungu palce aby absadil cely trh a odstavil napriklad furmu ako Apple pokial neprestane s tym svojim konzervativnym pristupom
Richmond z Albany
všechno korejské, čínské, tchajvanské je jen úkor kvality. a může se stát, že v konkurenci to bude dělat i Japonsko, což by byla světová tragédie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze