Tajné: První foto Sony Ericssonu K850i s 5 Mpx fotoaparátem

1

Po včerejším představení osmi telefonů by málokdo čekal informace o dalším připravovaném telefonu. Je jím prozatím utajovaný top-model K850i, který by měl disponovat 5Mpx fotoaparátem.

Po včerejším představení osmi telefonů by málokdo čekal informace o dalším připravovaném telefonu. Je jím prozatím utajovaný top-model K850i, který by měl disponovat 5Mpx fotoaparátem. Po designové stránce nevypadá nereálně, podobný vzhled má včera představený model K810i i K550i. Je možné, že tento telefon bude představen příští týden na 3GSM kongresu v Barceloně. Není od věci si také připomenout, že minulý rok se udál přesně tentýž scénář. Telefony byly představeny jak těsně před kongresem 3GSM, tak na něm.

Nechme se tedy překvapit, zda-li se bude to samé opakovat i tentokrát. Ostatně ani zástupci společnosti Sony Ericsson to na včerejší tiskové konferenci nevyvrátili.

Diskuze ke článku
Vividon
Chcete s mobilem dělat plakáty? Čím víc mega, tím úspěšnější. Optiku, zoom, ale především snímač... jak velkej asi bude v mobilu :-)))...? vzal čert. Ten foťák zastoupí malíře akvarelů. 2 mega v mobilu je prima a akorát.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze