Tajné LG na obzoru. Bude mít zcela nový procesor od Qualcommu

9
Tajné LG na obzoru. Bude mít zcela nový procesor od Qualcommu
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Novinka bude osazena nejnovějším operačním systémem Android 10
  • Procesor by měl spadat do řady Snapdragon 7xx

Server nashvillechatterclass.com zveřejnil výsledek z benchmarku Geekbench, který patří prozatím neznámému smartphonu LG. Pravděpodobně půjde o zástupce střední/vyšší střední třídy. Naznačuje to právě výsledek z benchmarku. V něm se objevuje informace o procesoru Qualcomm Snapdragon s kódovým označením „lito“. Očekává se, že by tento nepředstavený procesor měl spadat do výkonné řady Snapdragon 7xx.

Bude jej doprovázet 8GB operační paměť, což je hodnota více než dostatečná. Překvapením není nasazení nejnovějšího operačního systému Android 10. Více informací prozatím není známo, stejně tak případný termín, kdy bychom se nového telefonu LG, prozatím známého pouze pod označením LM-G900N, mohli dočkat.

Diskuze ke článku
End
15.5 by měl vyjít nový LG. V době kdy vyjde i 192Mpx náhoda? Nemyslím si.
End
headline/technology-news/lgs-new-flagship-phone-might-launch-on-may-15/?amp&__twitter_impression=true
Martin K.
Moc se těším. To bude další skvost od LG. LG používám mnoho let. Jednoznačně nejlepší značka mobilních telefonů na trhu.
pikatchu
LG ? jeste to nepredstavili a je to propadak, ktery bude levnejsi par mesicu po uvedeni klidne i o 40% jen protoze se neprodava skoro vubec :o))) LG je proste skoro mrtvé...HTC je uplne mrtvé a podobnou cesticku si vyslapava pomalu i Sony...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze