Tajné LG B bude výkonné a tenké

1

Na svět se dostaly první fotografie tajného LG, které zatím nese označení "B". Zatím nejsou známé žádné konkrétní detaily, ale z fotografií lze leccos vyčíst. LG B běží na OS Android, má skvělý displej a kandiduje na nejtenčí smartphone světa.

Na první fotografii se nám nabízí ke srovnání modely iPhone 4, LG B a Samsung Galaxy S (zleva), na které nás zarazí jas displeje. Je možné, že je to způsobeno pouze špatným nastavením jasu u zbylých zařízení. LG B však ukazuje, že jeho displej je velmi ostrý a velmi jasný. V tabulce níže můžeme vidět malé srovnání. Sloupec B představuje LG B, sloupec S je Samsung Galaxy S a sloupec R je pravděpodobně iPhone 4. Pokud je tabulka pravdivá, znamená to, že LG B bude vybaveno displejem typu IPS LCD - tedy stejný jako má iPhone. Ovšem s mnohem vyšším jasem a nulovou spotřebou při prázdné obrazovce. To už však vypadá trochu podivně, neboť u displeje LCD je toto prakticky nemožné. Úhlopříčka by pak měla být 4 ", což vypadá vedle 4" Samsungu Galaxy S reálně.

Na zbylých snímcích vidíme porovnání LG B se Samsungem Galaxy S a s iPhonem 4 co se tloušťky týče. A vypadá to, že LG B je tenčí než oba dva smartphony. Zvláště iPhone 4 se chlubí tím, že je jedním z nejtenčích smartphonů na světě - jeho tloušťka činí pouze 9,6 mm. Sesadí jej LG B z pomyslného trůnu?

Zdroje: phandroid.com, bgr.com, mobileburn.com

Diskuze ke článku
Michele
My name is Mrs. Michele from Sweden. I want to ask you if your item still available for sell. Please reply me immediately. Thank you

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze