Tablet Realme Pad se přiblížil. Výrobce láká na jeho tenkou konstrukci

2× aktualizováno
Tablet Realme Pad se přiblížil. Výrobce láká na jeho tenkou konstrukci
Fotografie: Realme
  • Má mít 10,4" displej
  • Stylus má být součástí prodejního balení

Aktualizováno 2. 9. 2021

Příchod tabletu Realme Pad je blízko. Naznačuje to příspěvek generálního ředitele pro Evropu na Twitteru. Můžeme vidět část zařízení, které bude velice tenké.


Aktualizováno 2. 8. 2021

Blížící se první tablet od Realme se odhaluje jistě více, než by samotný výrobce rád. Sada tiskových renderů byla zveřejněna serverem mysmartprice.com. Můžeme tak vidět tablet ze všech stran. Předpokládá se, že zařízení bude nabízeno ve dvou barevných variantách.

Realme Pad

Původní informace z 19. 7. 2021

Realme se v letošním roce chystá vtrhnout do segmentu tabletů. První novinka Realme Pad již získává reálné obrysy, a to díky informacím 91mobiles.com. Na prvních obrázcích můžeme vidět vcelku tradiční tablet v šedém provedení s úhlopříčkou displeje 10,4". Celkové rozměry tabletu mají být 246,1 × 155,8 × 6,8 mm , avšak tloušťka v oblasti fotoaparátu naroste na 8,4 mm. Spatřit lze také USB-C nebo dvojici reproduktorů.

Realme Pad

Dostane se též na slot pro paměťovou kartu, která rozšíří základní 64GB interní paměť. V případě operační paměti se hovoří o 6 GB. K tabletu má Realme představit také praktický stylus, který bude dokonce součástí prodejního balení. Poslední známá informace zmiňuje baterii s kapacitou 7 100 mAh. Představení Realme Padu by mělo proběhnout 12. října 2021, avšak termín v tuto chvíli není potvrzen.

Diskuze ke článku
Porydge Covername
Porydge Covername
Tuctový odpad.
Martin Prokop
Martin Prokop
Normální tablet . Vzhledem k tomu , že stylusy imitují někdy i jen prst/myš není to nic zajímavého. K stylusům co poznají přítlak nebo i náklon to může mít daleko.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze