T-Mobile připravil balíčky pro hráče

T-Mobile dnešním dnem spouští další výhodu pro zákazníky s tarifní řadou S námi. Jde o balíčky FRAG 100 a FRAG 200 s kreditem 100, nebo 200 Kč, zcela zdarma. Tento kredit zájemcům umožní stahovat jakýkoli obsah z portálu www.frag.cz. V nabídce jsou nyní stovky mobilních her, téměř 2 500 audio knih a další neherní obsah.

Nabídka FRAG 200 se týká uživatelů s tarify S námi síť nesíť, S námi bez hranic, S námi bez hranic+, a S námi sdílený. Nabídka FRAG 100 se týká zákazníků s tarifem S námi pro mladé. Balíček je platný vždy 30 dní od první aktivace, automaticky se obnovuje. 1 kredit = 1 Kč.

Uživatel stav a platnost svých kreditů vidí vždy přehledně na www.frag.cz. Vybere-li zájemce například audio knihu v hodnotě 299 Kč, získá na ni okamžitě slevu 200 Kč, zaplatí tedy jen 99 Kč. Aktivovat výhodu si lze v samoobsluze Můj T-Mobile v sekci Výhody a dárky, nebo přímo na portálu FRAG. Stejným způsobem ji lze i zrušit.

Frag

Nevyčerpaný kredit se nepřevádí, po 30 dnech automaticky propadá, v den aktivace se ale automaticky opět navýší na 100 nebo 200 kreditů podle tarifu. Zákazníci si ovšem mohou cokoli nad kredit zdarma dokoupit, doplatek pak bude zaúčtován do jejich měsíčního vyúčtování. V nabídce portálu nechybí audio hitovky Analfabetka, Stalker nebo Saturnin, ale i novinky Policie, Dívka v pavoučí síti nebo Dítě číslo 44. Z her jsou ve výběru například Modern Combat 2: Black Pegasus, Block Breaker 3 Unlitmited nebo Need for Speed a mnohé další.

Nabídka je platná do 31. 3. 2016, následně proběhne zhodnocení využití služby a podle zájmu může dojít k úpravám.

Zdroje: nasimproradost.cz, t-press.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze