T-Mobile dočasně zvýší datový limit balíčků Internet v zahraničí až o 50 %

16

T-Mobile v rámci letní akce zvýší datový limit balíčků Internet v zahraničí na den a Internet v zahraničí 100 MB. Nabídka se vztahuje k zóně EU, která kromě zemí Evropské unie zahrnuje Norsko, Lichtenštejnsko, Island a Andoru. Akce bude probíhat od 21. června do 30. září 2015.

T-Mobile

Jelikož spotřeba dat neustále roste, rozhodli jsme se v období prázdnin a dovolených navýšit našim zákazníkům datový objem u roamingových balíčků až o 50 %,“ říká ředitel marketingu pro segment domácností v T-Mobile Tomáš Ryšavý.

K balíčku Internet v zahraničí na den dostanou zákazníci k stávajícímu datovému objemu 30 MB dalších 20 MB dat navíc, a to za stejnou cenu 70 Kč. Celkový objem dat tak bude 50 MB.

Balíček Internet v zahraničí 100 MB naroste ze stávajícího datového objemu 100 MB na 150 MB, cena 185 Kč se rovněž nemění.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Míša
Vtipné, kdypak vyjde článek s nabídkama internetu zahraničních operátorů? Tohle je jak voda na mlejn. Další důvod, proč si koupit tamní simku.
Šaman
Je to stejne směšné jako "vychytavka" pri vycerpani FUP se aktivujou data navic!A co teprve osekani net pri vycerpani balicku? To je potom chutovka kdyz se Seznam.cz nacita 1minutu.S toho me mrdne ...Dojedu do 10.7 balicek a koncim s internetem v mobilu alespon do doby kdy najdu adekvatni nahradu v podobe operatoru v okolnich zemich. Moje predstava je takova: 10GB/mesic,3€ neomzeny internet bez FUP.Volani a sms neresim.
Y T Á L Y J E
Docela by mne zajímalo, jak si nejvýhodněji pořídit mobilní data v Itálii (zřejmě od místního operátora).
Mám dvouSIMkáč a budu vděčný za jakoukoli radu.
Jirka T.
To je směšný ty data :D šašci, myslí si jak někoho oslní

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze