Svoboda cestování a komunikace. O2 připomíná 17. listopad

9
Svoboda cestování a komunikace. O2 připomíná 17. listopad
  • Dnešní státní svátek se rozhodl připomenout i náš nejstarší operátor
  • Uživatelům rozesílá speciální SMS zprávy připomínající důležitost svobody komunikace i pohybu
  • Kampaň běží také na webových stránkách

17. listopad se v České a Slovenské republice každoročně slaví jako den boje za svobodu a demokracii. Tento významný milník našich dějin se letos rozhodl připomenout také operátor O2. Omezení svobody, nemožnost cestovat, rozdělené rodiny. To je jen velmi stručný výčet smutných skutečností, které však byly každodenní realitou pro milióny Čechoslováků před rokem 1989. Až Sametová revoluce mnohé změnila a umožnila lidem volně cestovat a svobodně se vyjadřovat. Formu připomenutí zvolilo O2 sobě vlastní.

Můžete narazit na dočasnou webovou stránku, na které spatříte přísně střeženou státní hranici, která je doplněná o následující text: Dnes na to stačí jeden klik, ale před rokem 1989 bylo složité podívat se za hranice. Svévolné opuštění republiky se trestalo odnětím svobody až na pět let. Pokud vás přímo při pokusu nezastřelila pohraniční stráž. Obdržet můžete také speciální SMS zprávu, která vám dorazí, pakliže se dnes ocitnete v roamingu. V ní se dočtete následující: Pozor, svevolny prechod statni hranice byl pred rokem 1989 trestny. Svoboda neni samozrejmost. Proto si dnes spolecne s nasimi zakazniky s uctou pripominame 17. listopad. Vase O2

V době od 9 do 20 hodin plánuje O2 posílat textové zprávy i na Václavském náměstí, Albertově a Národní třídě.

O2
O2 připomíná 17. listopad

Zdroj: blog.o2.cz, irozhlas.cz

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
Trapné.
Lopez
Blue Sune máš bohužel pravdu. Lukás M. a jemu podobní jsou zblblí ČT a věří všemu, co jim buší denně do hlavy. Ale dost hnusné politiky. Vivat mobil !????
Míša
Mě to připadá trefné, pozor FUP!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze