Tenký Huawei P1 dorazí do Evropy až v létě

Při odhalení dvojice tenkých smartphonů z rodiny Huawei Ascend se nám dostalo velmi hrubého odhadu data vydání, které poukazovalo na druhé čtvrtletí letošního roku. Společnost se nyní rozhodla poskytnout přesnější datum, minimálně pro model Ascend P1.

Huawei Ascend P1 by se měl prvně objevit v květnu na trzích Austrálie, Tchaj-wanu a Hong Kongu. Následovat bude Latinská Amerika v červnu a později v létě i evropský trh. Poté se začně nový smartphone šířit na další trhy. Na domácí půdě v Číně se Ascend P1 začal prodávat včera a obchody se zbavily již přes 100 000 předobjednaných kusů, což je slušný úspěch.

TIP: Nezapomeňte se podívat na naše preview modelu Ascend P1 S a dojmy z výstavy.

Kromě datumů vydání jsme se bohužel nedozvěděli ani cenovou hladinu, ani další informace o dostupnosti tenčího kolegy, modelu Ascend P1 S, který byl představen veřejnosti společně se smartphonem Ascend P1.

Huawei Ascend P1 rozhodně má co nabídnout. Kromě extrémně tenkého těla s tloušťkou pouhých 7,7 mm se může zákazník těšit například na dvoujádrový procesor s taktem 1,5 GHz, qHD AMOLED displej s úhlopříčkou 4,3 palce, 8 Mpx fotoaparát a operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Zdroje: gsmarena.com, weibo.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze