Stylová nabíječka na iPhone stojí skoro stejně jako samotný telefon

10

Jmenuje se Mobiado m|CUBE a jejím jediným úkolem je nabíjet iPhone. Jak už to však u kousků příslušenství pro tento typ telefonů bývá, používá vytříbené materiály, neobvyklý design a nechá si za to náležitě zaplatit.

Telefony se pro mnohé staly módním doplňkem, podobná změna zřejmě postihla i nabíječky. Zapomeňte na nevzhledný černý kabel připojený k plastové krabičce, tohle je úplně jiná liga.

m|CUBE je krychle ze skla a kovu, ke které se iPhony připojují netradičně naležato. Podle výrobce levitují, ale jak dlouho vydrží bez problémů levitovat nejtěžší iPhone 6s Plus, který váží bezmála 200 gramů, to je otázka. Připojit můžete všechny iPhony s konektorem Lightning.

mCUBE

Na výběr máte dvě základní provedení, černé a stříbrné. Nejlépe váš vytříbený vkus ale ukáže zlaté provedení pojmenované Guilloché. Zadarmo to ale nebude, připravte si na něj 675 dolarů (přes 20 tisíc korun), což je více než kolik stojí základní varianta iPhone 6s.

Zdroje: mobiado.com

Diskuze ke článku
Nightmare
uz nevedia kolko pytat od radosti za svoje vyrobky
Ondrej
Uplne osprosteli s tou cenou.
R1S0
moze sa to hrat na luxus ako len chce...ale ten kabel z toho vychadza rovnako lacno ako z 5 dolarovej nabijacky z ciny...
btw sposob dokovania musel vymysliet nejaky dizajner co vo volnom case prevadzkuje firmy na opravu konektorov....

Form follows function!
robert
Cosi jako ho... ve staniolu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze