Strašidelná procházka lesem a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Strašidelná procházka lesem a další skvělé hry zdarma
  • Ve hře Seaport se stanete pány obchodního přístavu
  • Vydáme se do lesa, do budoucnosti i na sushi
  • FreeBox přináší čtyři skvělé hry zdarma

Letní prázdniny (pokud vás něco takového zajímá) se kvapně blíží, a to znamená dovolené, volno, užívání a spoustu času na hry. Samozřejmě ty mobilní, které si můžete vzít kamkoliv s sebou. FreeBox pro vás má čtveřici titulů, které si stáhnete zdarma a s trochou štěstí je také zdarma hrát můžete. Hned na začátku se budete starat o přístavní město, pak se svítilnou vyrazíte mezi strašidla, zničíte pár robotů a nasekáte sushi.

FreeBox #207 – skvělé hry zdarma

Seaport

Máte obchodního ducha? Ve hře Seaport se staráte o přímořský přístav. Nejen, že budujete infrastrukturu města, ale hlavně rozšiřujete svou flotilu. Tu pak posíláte na výpravy. S jedním ostrovem navážete obchodní styky, na jiném zase vyzvedáváte zboží. Možností je spousta a vaší hlavní motivací je neustálý růst. Jasně, je to sice čekací strategie, kde každá akce chvíli trvá, jestli vám to ovšem nevadí, tato hra je příjemnou strategií.

Seaport

Stáhnout Seaport

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Ghost Pop!

Doufám, že se nebojíte tmy a lesa. Nebo temného lesa, protože přesně do takového budeme vyrážet. Schováni pod červenou kapucí v ruce držíte slabou svítilnu, která vydrží jen pár okamžiků, než se musí opět dobít. Je to však vaše jediná zbraň, kterou proti strašidlům máte. Základem hry je vylepšování svítilny, sbírání zlata a pokračování hlouběji a hlouběji do lesa.

Ghost Pop!

Stáhnout Ghost Pop!

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Super Mechs

Je budoucnost, někdy, svět si prošel apokalypsou a teď po něm chodí obří roboti. Vy jednoho takového ovládáte a bojujete proti jiným… zlým robotům. Souboje jsou tahové a svůj stroj si můžete opravdu pečlivě upravovat a vylepšovat. Je to zcela jiná hra, než na jaké jste zvyklí. A i když se to možná nezdá, brzy se vám odemknou široké možnosti taktizování.

Super Mechs

Stáhnout Super Mechs

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Slashy Sushi

Nevím jak vy, ale sushi nemůžu ani cítit. Ale tato hra je vážně stylová. Jak jsme u těchto titulů zvyklí, je v první řadě o postřehu. Před vámi se mění zakázky, které musíte připravit. Naporcovat sushi, nastrouhat sýr, připravit chléb apod. Nesmíte však udělat ani jednu chybu. Čas pro plnění objednávek se však neustále zkracuje a vám se doslova začnou připalovat prsty.

Slashy Sushi

Stáhnout Slashy Sushi

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze