Star Wars a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Star Wars a další skvělé hry zdarma
  • V tomto díle splníme některá přání čtenářů
  • Začneme Star Wars hrou a čeká nás i černobílá plošinovka
  • FreeBox každý pátek přináší čtyři zajímavé hry zdarma

Je tu další pátek, což znamená konec týdne. To je vždy příjemné, ale jestli zrovna máte prázdniny, asi je vám to jedno. Gratuluji. Pátek taky znamená další díl FreeBoxu, ve kterém si pravidelně představujeme čtveřici zajímavých her zdarma. Přesně to uděláme i dnes. I když tentokrát bude díl trochu speciální, ozvláštníme si ho totiž o přání diváků. Tady vidíte, že se vyplatí napsat komentář, ať už tady nebo na YouTube, třeba na vaše rady a prosby dám.

FreeBox #210 – skvělé hry zdarma

Angry Birds Star Wars II

Hráč s nickem Dominator nás poprosil, zda neuděláme díl FreeBoxu se Star Wars. A vlastně proč ne? Osobně mám hodně rád spojení Star Wars s Angry Birds. Nejenže to vypadá roztomile, ale do mého oblíbeného světa se tak dostane hromada humoru. Původní hratelnost naštvaných ptáků také stojí za to a v kombinaci se zajímavými speciálními schopnostmi se ke hře vyplatí vrátit.

Angry Birds Star Wars II

Stáhnout Angry Birds Star Wars II

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

MIRIAM: The Escape

Další podnět pochází od Tomáše Chymcaka, kterému vadilo, že byl minulý díl příliš barevný. Dobře, tady máte černobílou plošinovku! Miriam je milá, i když trochu děsivá, holčička, která prochází temné jeskyně, ale bojí se světla. Jakmile do něj vstoupí, hned se rozplyne. Budete ji tak muset neustále držet v temných koutech a procházet úrovně s dávkou opatrnosti.

Miriam

Stáhnout MIRIAM : The Escape

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

I'm Ping Pong King

Nechci se moc chlubit, ale já prostě jsem králem ping pongu. Možná ne ve skutečnosti, ale v této hře určitě. Ta především prověří vás postřeh. Pokusíte se v ní porazit deset zkušených hráčů. Pokud se vám to povede, stanete se králem. Na celém počinu je asi nejlepší grafické zpracování, které je vskutku humorné. Hru tak musíte zkusit už jen kvůli těm animacím!

I\'m Ping Pong King

Stáhnout I'm Ping Pong King :)

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Clumsy Climber

S horolezeckými hrami jako by se roztrhl pytel. Doufám, že autoři této hry nikdy nikam nepolezou, protože by asi brzy špatně skončili. Ať už je tato podoba zcela nereálná či nikoliv, na telefonu je stále zábavná. Snažíte se chytat střídavě s pravou a levou rukou záchytných bodů, které tak nějak visí ve vzduchu, nebo se dokonce pohybují. Ve výsledku se u hry ale náramně pobavíte, o což jde především.

Clumsy Climer

Stáhnout Clumsy Climber

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze