Staňte se hackerem ve hře podle seriálu Mr. Robot

Již nyní si můžete stáhnout novou hru podle seriálu Mr. Robot od studií Telltale Games a Night School Studio. Ti uvádí, že jde o narativní hru vedenou vašimi rozhodnutími. Dostupná je pro systémy Android a iOS.

Že má Telltale (tvůrci her The Walking Dead či Batman) co dočinění se seriálem Mr. Robot jsme tušili již z několika tweetů, které práci na možné hře naznačovaly. Předpokládali jsme však, že půjde o tradiční příběhovou adventuru přímo od Telltale, jak bývá jejich zvykem. V tomto případě však stojí v pozici pouhého vydavatele a autory hry jsou Night School Studio, kteří stojí například za oceňovaným titulem Oxenfree. Nejzajímavější na tom je, že hra je již nyní dostupná.

Příběhově se točí okolo první řady seriálu a skutečně v ní potkáte oblíbené postavy z televize. Alespoň zprostředkovaně, nejde totiž o hru běžného typu. Na první pohled vypadá jako chatovací aplikace společnosti E CORP. Hra totiž probíhá formou komunikace s různými postavami a dle slov tvůrců má nabídnout volnost při výběru odpovědí. Ty pak budou mít zásadní vliv na vývoj příběhu.

Hra nevyžaduje připojení k internetu a zaplatíte za ni 90 korun. Dostupná je pro platformy Android nebo iOS a neobsahuje reklamu ani mikrotransakce.

Stáhnout Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.ipa

Google Play App Store

Zdroje: telltale.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze