Spouštíme notifikace na nové příspěvky v diskuzích. Vyzkoušejte je

17
Spouštíme notifikace na nové příspěvky v diskuzích. Vyzkoušejte je
Fotografie: mobilenet.cz
  • Na mobilenet.cz spouštíme notifikace na nové příspěvky v diskuzích
  • Nové push notifikace fungují přímo z prohlížeče na mobilu, tabletu i počítači a ihned vám ohlásí každý nový příspěvek u diskuze, kde jste si je aktivovali
  • Notifikace fungují v prohlížečích Chrome, Opera nebo Firefox, prohlížeč přitom nemusíte mít vůbec aktivní

Nasloucháme vaší zpětné vazbě a spouštíme nové funkce, o které si nejvíce píšete. Upozorňování na nové příspěvky v diskuzích byla ve všech anketách funkce, kterou jste si přáli nejvíce. A tak je tady. Zjednodušeně – na začátku každé diskuze u článku, u kterého chcete odebírat notifikace na nové příspěvky v diskuzi, klikněte na ikonku zvonečku, a to je vše. Notifikace se vám pak ukáží automaticky v notifikačním centru vašeho prohlížeče, telefonu, tabletu nebo počítače. Upozornění fungují samozřejmě také v diskuzích u konkrétních výrobků v katalogu.

Pro sledování diskuze stačí aktivovat v záhlaví notifikace na diskuzi
Pro sledování diskuze stačí aktivovat v záhlaví notifikace na diskuzi

Nové upozornění na příspěvky v diskuzi využívají náš nový systém push notifikací a fungují úplně stejně jako nedávno spuštěné upozorňování na nové články, které jste si velmi oblíbili a od jejich spuštění si je aktivovaly tisíce z vás. Pro maximální usnadnění a urychlení přispívání do diskuze doporučujeme přihlášení se do našeho systému skrze některou ze sociálních sítí nebo přes Google účet. Následně se vaše příspěvky zobrazí s vaším jménem, fotkou a nebudete muset opisovat bezpečnostní kód.

Podporované prohlížeče

V době poslední aktualizace tohoto článku jsou push notifikace podporovány těmito prohlížeči:

  • Chrome (kromě iOS)
  • Firefox
  • Opera
  • vestavěné prohlížeče v Androidu (Samsung Browser apod.)

A co ostatní prohlížeče?

Safari na MacOS notifikace nepodporuje, takže musíte použít některý z výše uvedených prohlížečů. Na iOS notifikace nefungují. Prohlížeč Edge od Microsoftu, který je součástí nových Windows 10, by měl tyto moderní notifikace podporovat za několik měsíců. Microsoft na jejich implementaci do prohlížeče již pracuje a finálně by měly být k dispozici jako součást Fall Creators Updatu letos na podzim.

Více informací o fungování notifikací včetně návodu na jejich opětovnou aktivaci v případě jejich zablokování najdete v tomto článku.

Po spuštění nové platformy vydavatelství 24net a spuštění webu fDrive.cz a nové verze mobilenet.cz a nearfield.cz jde u notifikací na články a příspěvky v diskuzích o první velkou novinku z celé řady vylepšení, na které se v nejbližší době můžete těšit.

Diskuze ke článku
Kajda Ned
Kajda Ned
Tak to je super, děkujeme????
Petr
Emailovy servis nechystate?
Roman Varga
Roman Varga
To je dobrý ale ještě by jste mohly diskuze přesunout přímo pod článek, proč se musí rozklikavat?
Xwert Is
Xwert Is
Naposledy upraveno: 10. 8. 2017 12:23
No je fajn že ste dali notifikácie aj keď emailové sa mi páčili viac nevadí lepšie ako nič. Škoda len že to nie je aktivované automaticky a je potrebné o odoberať veď predsa ak sa zapojím do diskusie chcem diskutovať a teda upozorňovať by ma to malo automaticky. Veď aj v prehliadači sa dá nastaviť od ktorej stránky chcem a od ktorej nechcem dostávať upozornenia ak by som teda nechcel dostávať z Vašej stránky tak si to vypnem v prehliadači. Porozmýšľajte či nebude lepšie ich defaultne nastaviť tak aby chodili bez nutnosti klikať na zvonček.

Len doplním že pokiaľ chcem mať upozornenia na diskusie musím mať zapnuté zároveň aj upozornenia na nové články čo ja osobne nechcem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze