Spotify vás zahltí reklamami na míru

20

Populární aplikace Spotify pro přehrávání hudby otevřela své brány cíleným reklamám společností třetích stran, které budou mít přístup k 70 milionům uživatelů s účtem zdarma v 59 zemích světa.

Spotify

Pokud jste fanoušky hudební aplikace Spotify, následná zpráva vás nepotěší. Stejně tak, jak se k vašim playlistům může dostat vaše rodina a přátelé, tak i společnosti třetích stran, pro které se otevírají nesčetné možnosti. Spotify jim umožní ušít reklamy přímo vám na míru.

TIP: Periscope představil „Highlights“ a další novinky

A jak to bude fungovat? Jednoduše. Pro příklad si představte, že jste mladý muž mezi 18 až 25 lety, žijete v Londýně a na vašem playlistu se vyskytují jazzové skladby. V takovém případě se stáváte ideální kořistí pro oděvní společnosti a reklama pro vás je na světě. Zvukové reklamy budou trvat 15 až 30 vteřin.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: engadget.com, brandsnews.spotify.com

Diskuze ke článku
max
Nevadi, ja mam premium ucet
Patrik Halmi
Patrik Halmi
Do dnes jsem používal Apple Music a dneska jsem si koupil premium Spotify jestli tam budou ty reklamy tak utíkám zpátky. Ale asi to platí pro Free ne?
Kubo Slav
Kubo Slav
nič také nepoužívam, počúvam zväčša vlastné sety /dnb, house, breakbeat, funk/
Teofilix
Poslouchám na spotify především mluvené slovo a tak jedna kapitola je tak dlouhá, že není kam klidně tu reklamu vložit, takže reklama se dá přežít. Hudbu je lepší si stáhnout zadáčo a hodit si na kartičku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze