Spider-Man v akci a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Spider-Man v akci a další skvělé hry zdarma
  • FreeBox pravidelně přináší čtveřici skvělých her zdarma
  • Dnes se staneme Spider-Manem a budeme bránit království
  • Vydáme se záchranu ztracené lišky a utečeme z tajemného ostrova

FreeBox #180 – skvělé hry zdarma

Spider-Man Unlimited

Jeden z nejzábavnějších hrdinů od Marvelu se může pyšnit i velmi povedenou hrou. Ačkoliv se v podstatě jedná o nekonečnou běhačku, překvapí vás svými možnostmi. Nechybí totiž bojování s nepřáteli, pronásledování proradných záporáků a nejednou se zhoupnete jako v akčním filmu. To vše je proloženo humornými scénami v komiksovém podání. Na připravovaný film vás tak jistě navnadí.

Stáhnout Spider-Man Unlimited

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Realm Defense

Řekněme si to na rovinu. Ve světě věžovek nás už nic nemůže překvapit. A přesto jsme se ani zdaleka neprokousali tím, co herní obchody nabízí. Realm Defense má hezkou grafiku, barevnou, roztomilou… no, každému se asi líbit nebude. Nechybí spousta druhů věží, jejich vylepšování a rozestavování. Na pomoc vám přijdou i hrdinové, třeba sličná lučištnice.

Stáhnout Realm Defense

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

STELLAR FOX

Na jednu stranu mám pocit, že jsem byl oklamán, ale tuto hru vám stejně musím doporučit. Podle obrázků jsem se těšil na hezký příběh o ztracené lišce. Místo toho jsem však dostal povedenou logickou hříčku, ve které se snažíte sebrat co nejvíc bodů a dopravit lišku do cíle. Toho docílíte kreslením plošinek po displeji. Hře se tak určitě nebojte dát šanci.

Stáhnout STELLAR FOX

Google Play (zdarma)

Escape the Lighthouse Island

Klikací adventury dnes patří spíše do muzea, ale na telefonech se jim zase daří (Samorost 3). V této se snažíte uniknout z ostrova, kde jste se právě probrali a nic si nepamatujete. Jednotlivé hádanky jsou abstraktní a představují vlastně sérii samostatných miniher. Za zmínku ale stojí naprosto perfektní výtvarné zpracování.

Stáhnout Escape the Lighthouse Island

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze