Spider-Man: Bez domova se dostal na chytré hodinky Redmi Watch 2 Lite

Spider-Man: Bez domova se dostal na chytré hodinky Redmi Watch 2 Lite
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Na displej hodinek si můžete umístit propagační plakáty k novému filmu se Spider-Manem
  • Vybírat můžete z celkem šesti mírně se lišících motivů

Koncem minulého týdne vtrhl nejen do českých kin dlouho očekávaný snímek Spider-Man: Bez domova, který se prozatím těší velice kladnému přijetí od kritiků i prvních diváků. Příchod nového filmu z univerza Marvel zachytilo i čínské Xiaomi, které v rámci rozsáhlejší spolupráce připravilo doprovodný materiál pro chytré hodinky Redmi Watch 2 Lite.

Jak možná víte, právě tyto nové chytré hodinky v redakci aktuálně testujeme. Před několika dny se v rámci nabídky stažitelných ciferníků objevilo také 6 nových spjatých právě s filmem Spider-Man: Bez domova. Pakliže čekáte nějaké designové hody, možná budete zklamáni. Všech 6 nových ciferníků je velice podobných. Vždy nechybí samotná postava Spider-Mana doplněná o logo zmíněného filmu. Místo pak již zbylo jen na zobrazení aktuální času.

Do hodinek si teoreticky můžete uložit všech 6 ciferníků s tematikou Spider-Mana, nicméně tím zaplníte veškerý volný prostor. V tuto chvíli je otázkou, zda ciferníky výrobce ponechá ke stažení neomezeně dlouhou dobu, nebo jde o limitovanou a časově omezenou edici.

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite

Rozměry41,2 × 35,3 × 10,7 mm, 35 g
DisplejTFT IPS, 1,55" (320 × 360 px)
Fotoaparát
Procesor
Paměťúložiště: ?ne
Akumulátor262 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze