Redmi K30 Pro bude mít dva 64Mpx fotoaparáty s optickou stabilizací

2× aktualizováno
Redmi K30 Pro bude mít dva 64Mpx fotoaparáty s optickou stabilizací
Fotografie: Xiaomi
  • Očekává se špičková výbava včetně velkého displeje či výsuvné čelní kamerky
  • Na zadní straně bude v kruhovém modulu čtveřice fotoaparátů
  • Premiéra proběhne 24. března

Aktualizováno 20. 3. 2020

Dnešní aktualizace opět vděčí četnými informacím ze sociální sítě weibo.com. Tentokrát se dozvídáme podrobnosti o fotoaparátech. Redmi K30 Pro bude nabízet hned dva 64megapixelové snímače Sony IMX686. Hlavní o velikosti 1/1,7" bude využívat skládání 4 snímků do 1 a produkovat 16megapixelové fotografie. Druhý 64megapixelový snímač poslouží jako teleobjektiv s možností trojnásobného bezztrátového přiblížení a až 30násobného digitálního zoomu. Dodejme, že oba fotoaparáty nebudou postrádat optickou stabilizaci obrazu. S ohledem na přítomnost procesoru Snapdragon 865 nepřekvapí, že Redmi K30 Pro bude zvládat záznam 8K videa.

Redmi K30 Pro bude kromě již zmíněných fotoaparátů disponovat rovněž ultraširokoúhlým objektivem. Níže se tak na fotografiích můžeme podívat, jaké druhy záběrů chystaná novinka zvládne – počínaje záběrem 0,6×, 1×, 3× a 30×.

Ukázka práce fotoaparátů na Redmi K30 Pro

Aktualizováno 19. 3. 2020

YouTube kanál CREATOR STUDIOS zveřejnil údajně oficiální video, na kterém můžete vidět Redmi K30 Pro ve fázi volného pádu. Demonstrováno je automatické zasunutí čelní výsuvné kamerky v momentě, kdy telefon detekuje, že nekontrolovatelně padá. Jde však o obvyklou vlastnost. Dozvěděli jsme také, že ačkoliv půjde o OLED displej, nabídne jen 60Hz technologii.

Původní informace z 18. 3. 2020

Nedávno představené Redmi K30 již brzy dostane vylepšeného bratříčka. Půjde o Redmi K30 Pro, jehož podobu v celé kráse odhalil Lu Weibing, viceprezident Xiaomi skrze weibo.com. Spatřit můžeme modrou verzi a zejména zadní stranu telefonu se čtyřmi fotoaparáty. Pod kapotou se bude ukrývat procesor Snapdragon 865 a úložiště nového typu UFS 3.1. Díky tomu bude novinka opravdu velmi rychlá. Na weibo.com se objevilo také video porovnávající Redmi K30 Pro s Honorem V30 Pro, přičemž vítězně odešlo Redmi.

Sociální síť weibo.com také umožnila zveřejnění bílé varianty. Zde stojí za povšimnutí odlišná barva odemykací klávesy na pravém boku.

Redmi K30 Pro

Na posledním obrázku, opět z weibo.com, můžeme Redmi K30 Pro vidět s výsuvnou čelní kamerkou, což v praxi znamená, že velký displej nebude mít žádný výřez ani průstřel. K představení novinky dojde již 24. března.

Diskuze ke článku
Carda
Radši ať zůstane kde je to bude lepší :-D
st
Zajímavý telefon. Ještě uvidíme jaká bude cena.
haha
60 hz, odpornej design a vyjížděcí kamera. Ne díky.
Khan
No tomu snimaci od Sony verim vic jak tomu 108mpx od Samsungu. Ale beztak nebude mit QI bez ktereho telefon uz nechci...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze