Sony Xperia XZ2 Pro žije, alespoň to naznačují certifikační dokumenty

6
Sony Xperia XZ2 Pro žije, alespoň to naznačují certifikační dokumenty
  • Špičkově vybavená Xperia XZ2 Pro se možná ještě představí
  • Má disponovat OLED displejem se 4K rozlišením

Krátce před veletrhem MWC 2018 se spekulovalo, že Sony představí hned tři nové telefony. Nakonec jsme se dočkali Xperie XZ2 a Xperie XZ2 Compact. Vyhlížený třetí kousek k vidění nebyl. Dle posledních informací se ale modelu s 5,7palcovým OLED displejem a 4K rozlišením ještě dočkáme.

Americký úřad FCC eviduje tři modely od Sony pod následujícími kódovými označeními: PY7-24118Q, PY7-21831A a PY7-00718V. Pod prvním se skrývá Xperia XZ2 Compact a pod druhým Xperia XZ2, což nám jasně naznačují uvedené rozměry. Pod třetím kódem je telefon, který v tuto chvíli nemá finální název. Navíc se k němu pojí zajímavý příběh. Výrobce se krátce před barcelonským veletrhem rozhodl zrušit již přidělenou certifikaci z důvodu změny ve finálním návrhu. U daného produktu navíc nadále probíhá jistá aktivita, což naznačuje, že s ním výrobce počítá.

Dalším důkazem je výpis kódových informací týkající se zařízení s označením H8176. Samo o sobě by nám to nic neřeklo, avšak lze nalézt údaje nejen o přítomnosti Androidu 8.1 Oreo, ale také o vysokém rozlišení 4 320 × 2 160 pixelů. Opět se zdá, že by mohlo jít o Xperii XZ2 Pro. V tuto chvíli nejsou známé podrobnější informace nebo podrobnosti o případném představení.

Sony Xperie XZ2 Pro

Zdroj: apps.fcc.gov, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Arny2
Na tu se těším. Možná to bude můj budoucí telefon.
bosto2
No tak jestli tam chystaj ten děsnej výřez tak jim snad pudu nafackovat osobně
Tommy
Doufam, ze to bude muj dalsi telefon...
Owadko
No pokud přijde, tak bude stát minimálně 25 k a na bych se mohl..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze