Sony Xperia Tablet S obdrží koncem dubna Android 4.1 Jelly Bean

4

Majitelé prvního tabletu s logem Xperia od Sony mohou slavit. Výrobce totiž konečně oznámil termín vypuštění aktualizace operačního systému pro toto zařízení.

Představení Xperia Tabletu S se datuje na srpen loňského roku, kdy nahradil předchozí Tablet S. Letos nám Sony představilo ještě další tablet v podobě tenkého Xperia Tabletu Z. Na model Xperia Tablet S ale Sony z hlediska podpory nezapomíná.

Na komunitním webu community.sony.com se objevila zpráva od sofwarového vývojáře Petera Tata ze Sony, který vydal následující vyjádření: "Jelly Bean pro Xperia Tablet S budeme uvolňovat v období na konci dubna 2013 a začátkem května 2013. Tato aktualizace bude řešit především problém se správou paměti, který může způsobovat občasné náhlé vypnutí tabletu. V současné době neplánujeme uvolnění Jelly Bean updatu pro 1. generaci Tabletu (Sony Tablet S)."

Sony Xperia Tablet S na fotografiích z recenze

TIP! Recenze Sony Xperia Tablet S – Originál podruhé

Dodejme jen, že novější verze Androidu Jelly Bean by kromě řešení výše uvedeného problému s "náhlou smrtí" měla samozřejmě oproti stávající verzi Ice Cream Sandwich přinést také znatelné navýšení výkonu a přinést několik drobných vylepšení co se týče například kompatibility některých aplikací a některých nových funkcí uživatelského prostředí.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
stepo
Jo jo to je super, Sony má tu nejlepší podporu pro svá zařízení, já uz se nemůžu dočkat až výdaji Jelly bean pro mou Xperii S..a pokud se opravdu navýší výkon smartphonu jak jsem někde četl a zlepší se výdrž baterie, tak bych si tuhle krasku ještě asi nějakou tu dobu nechal, přece jenom je to ještě stále dost výkonné zařízení ne.? A vlajková loď minulého roku. Alespoň pro první polovinu.
Martina
Dobrý den,
bude konečně umět psát háčky, čárky... ?
Děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze