Sony Xperia 5 II v prodeji. Získejte k ní zdarma sluchátka v hodnotě 6 490 Kč

Sony Xperia 5 II v prodeji. Získejte k ní zdarma sluchátka v hodnotě 6 490 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Mobil Pohotovost začala prodávat nový Sony Xperia 5 II – nejkompaktnější smartphone od Sony s podporou 5G sítí a špičkovým fotoaparátem. V prvních dnech prodeje navíc stále platí, že k Xperia 5 II získáte zdarma bezdrátová sluchátka Sony v hodnotě 6 490 Kč.

Xperia 5 II zaujme všechny příznivce kompaktních telefonů, kteří se poohlížejí po smartphonu se špičkovými parametry, který skvěle padne do ruky. Xperia 5 II se totiž může pochlubit téměř identickou výbavou jako vlajková loď Sony Xperia 1 II. Nechybí jí tudíž procesor Snapdragon 865, 8 GB RAM, 4 000mAh baterie s podporou rychlého nabíjení či podpora 5G sítí.

Tím nejzajímavějším na nové Xperii 5 II je ale bezesporu zadní fotoaparát se třemi 12Mpx objektivy, který si navíc vypůjčil technologii od profesionálních zrcadlovek řady Alpha. Fotoaparát navíc disponuje optickou ZEISS, který je kalibrovaná přímo pro potřeby telefonu a nabízí tak antireflexní ochranu pro maximální čistotu snímku a skvělý kontrast.

Sony Xperia 5 II

Kompaktní Sony Xperia 5 II se 128GB úložištěm vychází na 24 990 Kč. Pokud si telefon nyní objednáte, získáte k němu jako dárek Sony (WF1000XM3) – jedny z nejlepších bezdrátových sluchátek se špičkovým ANC v hodnotě 6 490 korun.