Sony Xperia 1 V o sobě dává vědět. Bude tenká a výkonná

29
Sony Xperia 1 V o sobě dává vědět. Bude tenká a výkonná
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Očekávají se dílčí změny v oblasti hlavních fotoaparátů
  • Nasazen má být Snapdragon 8 Gen 2
  • Premiéra by mohla proběhnout na veletrhu MWC 2023

Sony připravuje novou generaci vlajkové lodi, která by měla nést označení Xperia 1 V. Skrze esato.com unikla první fotografie zachycující část zadní strany a současně odhalující modul s fotoaparáty. Ty budou nadále tři, přičemž jejich účel by se neměl nijak měnit, to znamená hlavní fotoaparát doplněný ultraširokoúhlý objektivem a teleobjektivem.

Sony Xperia 1 V
Pravděpodobná podoba Sony Xperia 1 V

Nelze si však nevšimnout chybějícího snímače ToF a infračerveného senzoru. Co Sony vede k jejich absenci, jak je nahradí, či zda na fotografii vidíme jen jednu možnou podobu telefonu, prozatím nevíme. Jakožto vlajková loď bude Xperia 1 V disponovat špičkovým procesorem Snapdrafgon 8 Gen 2. Bude velmi zajímavé sledovat, jak si výrobce poradí s chlazením, neboť se očekává velice tenká konstrukce.

Spekuluje se, že představení Xperie 1 V by mohlo proběhnout již na sklonku února v rámci barcelonského veletrhu MWC 2023

Diskuze ke článku
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Sony je známé tím, že do tenkého těla umí nacpat velké baterie. Snad odladí chlazení.
Marián Macháček
Marián Macháček
Já jakožto velký fanda jsem rád za každou Xperii co vyjde 😁 Pamatuju si jak jsem se obával v dobách Z5 že skončí, to stejné v dobách XZ1 a XZ3 😁 Díky bohu, že stále vyrábí a snad se brzy dostanu do fáze kdy budu moct obmenovat ročně a ne po 3 letech 😅 Všechny jsem si nechal, ale chtěl bych už se dostat do fáze roční ne že ne 😂 Tak snad už brzy 😁✌️
Pc Wifi
Pc Wifi
kde jsou ty casy kdyz byli Xperia Compact... jooo to uz nikdy neprijde :-/
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Naposledy upraveno: 7. 2. 2023 19:28
Tak jsem se koukal na Ace IiI na internetu. Je tam verze 64/4. Nebyla by verze se 128 GB úložištěm? A za jak dlouho vyjde Xperia Ace IV?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze