Sony vypouští aplikaci pro rychlé focení do Google Play

13

Sony si inspirovala Motorolou, která řadu ze svých předinstalovaných aplikací zveřejnila v Google Play, a dnes zde zveřejnila svou aplikaci na fotografování pro Xperia Z1 Timeshift Burst. Stejně jako Motorola, si i Sony od toho slibuje rychlejší vydávání aktualizací aplikace nezávisle na aktualizacích samotného systému.

Fotoaplikace Timeshift Burst je jedním z velkých taháků Xperie Z1. Se snímáním začne ještě dříve, než stisknete spoušť fotoaparátu a během pouhých dvou vteřin pořídí 61 snímků. Díky tomu je tato aplikace ideální zejména pro akční snímky rychle se pohybujících objektů. Mezi pořízenými snímky je možné snadno procházet tahem prstu po vějíři miniatur v jejich časové posloupnosti.

Sony Timeshift burst

Ačkoli je aplikace k dispozici zdarma v Google Play, majitelé většiny zařízení s Androidem však mají smůlu. Kompatibilní je pouze s hrstkou zařízení od Sony, mezi nimiž jsou kromě Xperie Z1 i například Xperia Z či ZL nebo Tablet Z.

Stáhnout Timeshift burst

Google Play (zdarma)

Zdroje: talkandroid.com, play.google.com

Diskuze ke článku
kolo
Už jsem se těšil jak si to stáhnu a ono nic :-(
pabloroche
Na xperia ZR funguje ...super
Kuba Jílek
Kuba Jílek
Škoda že to není i pro Xperie z roku 2012.
Ales
tak se Zetkem neni kompatibilni...mozna je to tim ze porad jedu na 4.2 a ofiko aktualizace 4.3 co mela byt uz na konci prosine porad jaksi nedorazila (pro nas region)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze