Sony vydává bezpečnostní aktualizaci pro Xperie Z3+, Z4 a Z5

13

Japonské Sony je známé svou příkladnou podporou vlastních telefonů řady Xperia a znovu to potvrzuje. I na své starší kousky nyní přináší dílčí aktualizaci, která sice nepřekypuje novinkami, avšak přináší důležité záplaty.

Sony Xperia

Mnozí výrobci telefonů s Androidem často zcela opomíjejí aktualizace svých telefonů. To však není příklad Sony, které je na opačné straně barikády a o své telefony se náležitě stará. Nedávno například potvrdilo aktualizaci na Android 7.0 Nougat pro většinu svých telefonů mladších 2 let. Nyní vydává menší aktualizaci, která přináší především důležité bezpečnostní záplaty pro systém Android. Jde o nejdůležitější část aktualizace, která povýší označení firmwaru z 32.2.A.0.253 na 32.2.A.0.305.

Přečtěte si

Sony Xperia Z3+, Z4 Tablet, Z5 a Z5 Premium

Pokud očekáváte i nějaké zásadní novinky, patrně budete zklamáni. Bezpečnostní záplaty jsou však neméně důležité. Mezi další změny má patřit vylepšení hlasitosti při vyzvánění a oznámení notifikací a Sony rovněž zapracovalo na případných dřívějších chybách v prostředí. Vylepšena má být také správa spárovaných zařízení skrze Bluetooth. Aktualizace je k dispozici pro Xperii Z3+, Xperii Z4 Tablet a všechny modely řady Xperia Z5.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Pesedm
Na tohle je Sony příkladné a velká většina Android je děravá jak řešeto.
Ale co on to zákazník zase koupí.
Richy
Mam Sony Xperii Z5P a nemůžu si stěžovat vůbec na nic. Možná tam budu mít i Android 8. Ceny XZ5p nelituji.
Marastudna
V tomto směru by si mněli ostatní brát Sony jako svůj vzor
lala
mám xperii Z5C a nemám si co se týče aktualizací problém. Začínal jsem na andoid 5.1 a na konci roku budu mít android 7.0 .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze