Sony v Barceloně představuje nové Xperie: sledujeme on-line

6

Japonské Sony načíná pondělní tiskový den na barcelonském veletrhu MWC 2017. Můžeme se jistě těšit na několik novinek z řady Xperia, o kterých se již v předchozích týdnech spekulovalo.

Sony Xperia

Pondělní ráno začíná tiskovou konferencí japonského Sony, kde vyhlížíme novinky řady Xperia. Spekuluje se o dalších modelech řady, například o jistém nástupci vlajkového modelu Xperia XZ.

Diskuze ke článku
Areon
XZ Premium nebude nástupce XZ, bude to vedlejší větev stejně jako Z5 Premium. Očividně Sony bude na podzim představovat klasickou vlajkovou loď s 5,2" a na jaře luxusnější verzi Premium s 5,5"
Dave
No za mě paráda je vidět že Sony je technologicky napřed. Jinak mě mrzí že nepředstavili nástupce Xka.
Ami
Celkem mě pobavil komentář o Xperii Z5 Premium a jejím nekvalitním displayi, přestože v recenzích jej řadí mezi špičku, včetně Mobilenetu samotného...

Nicméně, opravdu příjemné překvapení vidět, že to vše vměstnali do telefonu. Senzor se původně čekal až někde příští rok vzhledem k rychlosti uvádění nových senzorů, tak jsem zvědav na jeho kapacity - fotografie z Xperií mezi nejlepšími sice nejsou, nicméně videa se určitě řadí na špici spolu s EIS...

Jen mě překvapuje, že jsme opravdu neviděli nástupce XA Ultra, jak se o ní mluvilo...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze