Sony údajně chystá Xperii Z5 Ultra se Snapdragonem 820

33

Japonské Sony minulý týden v rámci veletrhu IFA 2015 spustilo novou řadu Xperia Z5, a to včetně špičkového modelu Premium se 4K displejem. Nezůstane však asi jen u něj a chystá se ještě lepší a především větší verze se Snapdragonem 820. Dorazí však samozřejmě až příští rok.

Sony Xperia

Někteří uživatelé již delší dobu volají po nástupci obří Xperie Z Ultra, která je na trhu již dva roky. Nyní se zdá, že by se opravdu měli dočkat, ačkoliv rozhodně ne v řádu několika týdnů. Chystaná Xperia Z5 Ultra by výbavou měla vycházet z verze Premium. Očekávejte displej se 4K rozlišením, nicméně úhlopříčka povyskočí na 6,44 palce. V útrobách by měl tikat procesor Qualcomm Snapdragon 820 a 4 GB RAM. O přísun energie se postará baterie s kapacitou 4 000 mAh. Na zadní straně by se měl objevit i stejně kvalitní fotoaparát s rozlišením 23 megapixelů.

Sony Xperia Z Ultra by se konečně mohla dočkat nástupce

Nový procesor od Qualcommu nicméně nebude v produktech nasazen dříve než zkraje roku 2016, a tudíž se spekuluje, že Xperia Z5 Ultra bude představena nejdříve na veletrhu MWC 2016 v Barceloně, který proběhne v únoru. Do té doby uplyne ještě téměř půl roku, a je proto nutné brát dosavadní informace s rezervou.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Kubič
OK, ale ať zase neodbudou foťák jako u Z Ultra... To byla jediná věc, kvůli který jsem do ní nešel.
Nick Cave
Mě nevadil foťák, ale neergonomicky umístěná tlačítka volume+zapnutí na boku přístroje. A též nedostupnost pouzdra CP-12
JaroB
Tak ak je to pravda /a že je :D/ tak SONY bude mať pokrytý celý segment prémiovej rady...compact,klasika,väčšia prémia a phablet ...každý si nájde čo mu srdce a peňaženka ráči a dovolí :)
To by bol skvelý začiatok novej éry u SONY Mobile
mrtvá žížala
koukam sony jde cestou samsungu apod, drahe pristroje, ta bublina musi splasknout kazdou chvili, prece lidi najednou nebohatnou a nechtej utracet za telefon dvacku, kdyz masinka za pulku umi o 5% mene veci, ma o 20% nizsi vykon...ale stale dostacujici na vsechno.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze