Produktové video sluchátek WH-1000XM4 odhaluje, co všechno budou umět

aktualizováno
Produktové video sluchátek WH-1000XM4 odhaluje, co všechno budou umět
Fotografie: sony.com
  • Sluchátka údajně ponesou označení Sony WH-1000XM4
  • Po designové stránce se pravděpodobně mnoha změn nedočkáme

Aktualizováno 3. 8. 2020

Pokud se zajímáte o bezdrátová sluchátka, jistě vám neunikla zmínka o brzkém příchodu modelu WH-1000XM4, který by se měl představit již 6. srpna. V níže přiloženém produktovém videu se dozvíte, co všechno budou sluchátka umět.

Původní informace z 1. 8. 2020

Pokud se jen trochu zajímáte o svět bezdrátových sluchátek, jistě jste zaslechli o Sony WH-1000XM3, podle mnohých nejlepší mostová sluchátka s funkcí aktivního potlačení hluku. Za pár dnů se navíc (podle spekulací na internetu) údajně dočkáme představení nové verze s označením Sony WH-1000XM4. Právě na tato sluchátka Sony (velmi pravděpodobně) odkazuje i v oficiálním příspěvku na Twitteru s příznačným hashtagem #ListenwithSony.


Nejdůležitější změny by se měly u nové generace odehrát pod povrchem. Nečekejte tedy nijak zásadně odlišný design, naopak bychom se mohli dočkat vylepšeného ANC nebo několika nových užitečných funkcí. Na to, jak budou chystaná sluchátka vypadat, se můžete podívat níže. Podle gsmarena.com by měla cena činit 349 amerických dolarů, tedy zhruba 10 tisíc korun i s daní.


Diskuze ke článku
Mara Studna
Mara Studna
Tak to bude slušná nálož!!!
Adam Firda
Adam Firda
Už uniklo na Youtube promo video kde su všetky funkcie popísané

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze